dosť veľa v porovnaní s tým ako tu ludia píšu a to som ani nešetrila. keď míňam len na nevyhnutné veci lebo nemám čas ísť niekam nakupovať a stále chodím do práce tak to sa dosť rýchlo nazbiera. anketa asi hlavne pre stredoškolákov. a asi aj sám zakladateľ ním je.
@jancek som z toho jelen šak kilo je stovka nie? Teda aspoň tu v Brne je kilo stovka a liter 1000kč
a ty tu pises aj kilo aj liter ze je tisic tak nechapem, precitaj si pos ebe tie komenty
@antifunebracka ako jasne ze vo fyzike informatike a tak ides proste kilo, mega, giga, tera, ale v hovorovej reci to znamena stovku(teda aspon u nas), to som myslel
@toxo u nas liter znamena 1000, pretoze je to 1000 ml, to je pravda, ale vo svete sa na to oznacenie pouziva kilo, bo je to logickejsie. ved preco by to vlastne malo byt 100? bo 100 dkg je kg? chapes, nema to zmysel
@antifunebracka no podla mna uz len tym ze je to hovorova rec by som tam moc zmysel nehladal, proste to tak je (aj ked zaujimalo by ma ze kedy a ako to mohlo vzniknut no)
s tisíc eurami som behala hore dole po Brne a snažila sa v zmenárňach dostať najlepší kurz + mala som v tom čase ešte najakých 500-600euro na účte k tomu
@alysia to kilo, že je tisíc mám od čechúrov.. Viem čo píšem. Ty si to prečítaj ešte raz a pochopíš, že ani mne sa to nezdá, ale často sa to tak používa. Dokonca na nete som sa ešte nestretol so 150l, ale 150k (150 000 ak by ti to nebolo jasné). Ja za to nemôžem. Poprípade prejdi slovensko-české fóra a oprav prispievateľov.
@jancek nebudem sa s tebou hádať ani nikoho na nič opravovať len hovorím, čo som počula v Brne, ja sama hovorím stovka, tisícka, hentaké výrazy tuším nepoužívam. Je len vtipné, že niekde to používajú tak a niekde tak, to je všetko
Nieco málo mam odlozené ako zeleznu rezervu. A teraz si setrím na auto. Uz je v krabicke 1300€. Autá su vybraté uz len ich treba ist pozriet a nejaké si vybrat.
895 EUR @tommyhot to kde si tolko zarobil ? @inversi a keby si nebol hlupi tak by si o ne MOZNO neprisiel. Lyoness do coho si tam dal, konkretne (ja si myslim ze lyoness pinakolada je uz vycucana) ? Do akeho brokera ? Kolko rokov/mesiacov trejdujes demo ze sa odvazujes obchodovat na forexe realne prachy. Neber to v zlom ale prachy nepadaju z neba forex a potom ten lyoness aj s ich prednaskami to je iba reklama na nejaky vymysleny americky sen... smutne je ze vela ludi nema vlastny rozum, nazor naletia na vsetko, mam kamaratov co do toho dali peniaze ..............
@inversi nz. ... kamarati tam investovali peniaze do lyonessu do tych krajin (do azii, mexika) a nic a to je uz prec skoro rok.... a neinvestuj do firmy WSM forex @tommyhot tak to musi byt dobre plateny dzob , na 25 rokov
@xy12345 uz tam nie som, ale hej, bolo to velmi dobre platene aj ked vek s tym nic nema. S IT som sa prvykrat stretol v 9 rokoch a v 14tich uz som na tom zarabal nejake drobaky. Je to skor o skusenostiach nez o veku.
@inversi 10 tsic € a nevies odkial ich mas ... prachaty rodicia to istia ? ... @tommyhot tym vekom som narazal len na prax a skusenosti pravdepodobne potrebne pre tu prac poziciu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
celkom dobré, nie?
moje sa hybu z bezneho na sporiaci
Ale momentálne je to okolo 1200 € s tým, že do konca mesiaca by som malo byť o nejakých 600€ viac....
a ešte mám potom nejaké od rodičov na vkladnej knižke
a ty tu pises aj kilo aj liter ze je tisic tak nechapem, precitaj si pos ebe tie komenty
ja minam dost peniaze na zazitky a bezny zivot (len prezeriem strasne mnozstva), takze so setrenim bieda,
zacinam dobre, uz mi zostava len zohnat 720 € do oktobra
@tommyhot to kde si tolko zarobil ?
@inversi a keby si nebol hlupi tak by si o ne MOZNO neprisiel. Lyoness do coho si tam dal, konkretne (ja si myslim ze lyoness pinakolada je uz vycucana) ? Do akeho brokera ? Kolko rokov/mesiacov trejdujes demo ze sa odvazujes obchodovat na forexe realne prachy. Neber to v zlom ale prachy nepadaju z neba forex a potom ten lyoness aj s ich prednaskami to je iba reklama na nejaky vymysleny americky sen... smutne je ze vela ludi nema vlastny rozum, nazor naletia na vsetko, mam kamaratov co do toho dali peniaze ..............
@tommyhot tak to musi byt dobre plateny dzob , na 25 rokov
Dodnes neviem kde som na to vzal
@tommyhot tym vekom som narazal len na prax a skusenosti pravdepodobne potrebne pre tu prac poziciu ...