keď už, tak prechádzka po polnoci mestom s niekým koho máš rád/a alebo ti na nej/ňom záleží . . .
pokiaľ budem chcieť ohluchnúť od počúvania hudby, sadnem do auta a vytočím si na maximum jednu pesničku, taký kvalitný vypaľovák
a pokiaľ sa budem chcieť unaviť, poznám aj lepšie spôsoby, ako tanec (poskakovanie) na diskotéke
diskoteka? ani za nic.. nie, nevidim ziadnu pointu v disco hudbe a tych uzasnych hitparadovkach, vsade ozrati ludia... nie nie... radsej si pekne skocim do Randalu alebo Subka..
možno som bola ale skor nie , nie nebola som ale na niečom čo sa na "diskošku" podobá som bola . nelúbi sa mi tá hudba , ani tí ludia a ani to prostredie... a irituje ma diskoguľa
ak neratam diskoteky na zakladnej skole ktore trvali maximalne do deviatej vecer tak mam 16 rokov a ete som nebola ne zeby ma to nejak lakalo ale isla by som nekedy mrknut ako to tam asi vyzera
Ak sa nerátajú také tie diskotéky čo sa konali v ŠvP pod dohľadom učiteliek, tak som bola len raz - keď sme so spolužiakmi zapíjali maturitu a oni sa zhodli že to chce zakončiť na nejakej diskotéke... Ale po chvíľke som odtiaľ zdrhla, stačilo mi... (Malo to jedinú výhodu - boli sme dve čo sme odtiaľ zdrhli a ja som prvýkrát našla spoločnú reč so spolužiačkou s ktorou som nejak veľmi nekomunikovala )
a bolo to prvy a posledny krat Diskoteky uz nie som o tom, o com inokedy. Kopec 13 a menej nastrocnych ... odvtedy chodim len na skolske a tam je fajne...
ešte som nebola a ani v blízkej budúcnosti neplánujem tu... medzi tých gadžov kde ma každý pozná no iste mne to nechýba, ja si pustím hudbu aj doma a tancujem
kazdy tu len pinda na diskoteky, ale nemozte zaskatulkovat niektore gadžibaly ako diskoteky na urovni Doba je ina Ale nieee, cely Birdz je "slusny" so slachetnymi hodnotami a uzasnym vypracovanym rebrickom hodnot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
moc ma to nebavi
pokiaľ budem chcieť ohluchnúť od počúvania hudby, sadnem do auta a vytočím si na maximum jednu pesničku, taký kvalitný vypaľovák
a pokiaľ sa budem chcieť unaviť, poznám aj lepšie spôsoby, ako tanec (poskakovanie) na diskotéke
potom som dlho nebol ani ma to nebavilo, ale v poslednej dobe ma chytilo disko, na diskoteke som sa zabavil az teraz niekedy
ako pochopila som ze toto nie je druh zabavy ktoremu budem holdovat a na soboty vecer mam pre seba lepsi program
ohluchnúť môžem aj pri lepších pesničkách...
a to platilo odjakživa...