som to posral, dal som enter omylom a pridalo sa to, nez som dopisal dalsie moznosti. preto prosim ak date do 10 000,- alebo je vám to jedno, ako petríkovi, tak to napiste sem. dikes, ide to na vedecke ucely
Momentálne by som za mobil nedal ani cent. Mám svoj a som spokojný - najbližšie tri-štyri roky ho nehodlám vymeniť - leda žeby som nejako prudko zbohatol
maximum, co som dala ya mobil bolo 5000 sk...ten mobil bol skvely, mala som ho rada ..zial, toto leto som ho stratila .. teraz mam novy, lepsi, ale je to ine, kedze som do neho neinvesovala ani jedno euro
uz by som nekupil drahsi jak 100eur.. nelutujem moju 6120c ale zbytocne vyhodene peniaze, ked mobil vyuzivam takmer vylucne na volanie a smskovanie.. na to staci aj za 20 eur
je to zbytocnost a moc materialisticke investovat do telefonu ? investujem, ked sa chcem chvalit mobilom, alebo som zamestnany a potrebujem (pocket PC a pod.) to do prace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ked viem z neho pisat smsky a volat a mne sa vedia dovolat - ten telefon je uz isto genialny