kedze som pica a predlzujem o 2 roky, posledny rok (buduci) si budem platit a momentalne to je 100€ mesacne. aj ked minuly a predminuly to bolo len 30, tak mam nadej ze to znizia zase, ale asi nie no
no ale studujem v cesku (PdF MU), takze keby som na slovensku platim si uz aj tento rok co teraz studujem. aspon ze to
ono sa hovorí že škola je zdarma, ale tak si zober že koľko ľudí si platí učebnice, alebo si tlačí papiere... ja neviem škola stojí niečo, aj keď neplatíš veci primárne jej, ale napr intrák a tak....
a koľko stojí škola napísala teda @h8u mám to podobne na ďalší rok sa fakt na to teším,. Budem jesť asi trávu na dvore
ako píše @alysia samotné štúdium je väčšinou bezplatné, ale treba si do toho zarátať náklady na to štúdium - ja som v ČR a momentálne sa moje náklady pohybujú cca 270e vrátane ubytka, dopravy a dokonca sa mi tam zmestí aj nejaké to "vreckové" ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Bakalár 1000€
Magister 1300€
Fakulta matematiky, fyziky a informatiky Univerzity Komenského v Bratislave (FMFI UK)
no ale studujem v cesku (PdF MU), takze keby som na slovensku platim si uz aj tento rok co teraz studujem. aspon ze to
a koľko stojí škola napísala teda @h8u mám to podobne na ďalší rok sa fakt na to teším,. Budem jesť asi trávu na dvore