Človek cíti, keď niečo vzťahu chýba... A keď je TO niečo, bez čoho by nechcel v budúcnosti žiť, venovať tomu menej ako 5 minút je primerane dlhá doba...
S mojou prvou normálnou láskou, ktorú som fest ľúbila som sa po +- 2 mesiacoch dala znovu dokopy, ale počas tých 2 mesiacoch som tak či tak nebola vo svojej koži, aj keď som si to nahovárala
tazko povedat...2 mesiace som bola bud totalne v pohode alebo v depkach z toho potom sme sa zase dali dokopy a ked sme sa rozisli druhykrat tak totalne prazdno ziadny feeling. asi len to ze mi dotycny bude chybat ako kamarat
len debil može dva roky alebo kolko uvažovať nadtým že prečo, ja som uvažoval maximalne 20 minut, prve štadium prekvapie, druhe štadium depka, tretie otazky prečo? , štvrté odpoved, takže som pochopil že nemožem predsa chcieť osobu ktora ma nechce, ako možem niekoho milovať bez toho aby som cítiť že ma miluje preto isté.. jo?
mesiac poto mi už začinalo byť lepšie no poto sme to nejako skusili zasa a poto som to zasa preživala možno tyžden a teras sme nečo viac ako kamoši ale nechodime spolu ani tak hehe vlasne ani nevem jako to medzi namii je to ta poebana dialka robi všetko
z prvej ..asi 20-30 min..a to preto, lebo som nepochopil. .....ale zase, cely vztach oficialne trval asi 8 hodin, z toho som asi 5 hod prespal.. ...a z ineho som este nemal prilezitost sa spamatavat..
Nebol problém, kopačky som jej dal ja, lebo sa správala jak blbá a nerozumeli sme si... Neskoršie vzťahy zaboleli viac, ale koniec koncov, stále som rád, že som free
záleží ,ako som ho lúbila a prečo sme sa rozišli ... ale inak od mojho prwého rozchodu niesom vyrovnaná doteraz a mala som wztahy ! ale som teraz znova s tým chalanom,len nie tak ,ako by som chcela ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov