A co by si este nechcel vediet? Kolko mam chlpov na vajciach ta nezaujma? A obvod? Uhol pod akym mi stoji? Omg fakt ze zacina tu byt jedna lepsia anketa ako druha, najskor 2 plagiotroske sracky a teraz dalsia z radu akeho vtaka mate... A ze 18 rokov, to urcite.
@jerry483 to bol iba priklad ze chvalit dal som tu anketu zo zvedavosti ne aby so sa chvalil ved nemam cim a naco je dobra anketa ze akej farby mas izbu?
ale na co je to dobre.. ked je vsetkym zname ze penis pri erekcii rastie nepriamou umerou tj. ked ma chalan jeden co ma 6 cm a sa mu postavu tak ma 16cm a druhy co ma 5cm ale sa mu postavu tak ma 17cm...
hej ale to cislo nevravi nic... ja len preto... a zavisi v akom klude kedze to zalezi od teploty... skus plavat v bazene kde je 24 stupnova voda a lezat na plazi na slnku kde je 30 stupnov... uvidis rozidel
@harlequin nasimi anketami sa potvrdilo pravidlo ze neexistuje vztah medzi velkostou v pokojovom stave a velkostou v erekcii. A ty so @stephan ste vynimka ktora toto pravidlo potvrdzuje
ano, naozaj chyba vam tam vacsie rozmedzie a rozptyl hmm ja ho mam v stave klud dlhy tak 16-17 cm...hmmmm takze nebudem hlasovat,v ankete len tymto psosobom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a načo si ho merať vôbec :/ blbiny
To som niekde čital
@stephan tomu neverim
denisska vy mate vtakov?
@stephan v pokoji a v erekcii mame rovnake "hodnoty"
a inak fakt dalsia super anketa