Mesačne neviem podla toho čo ľudia chcú ak dráhe veci tak aj 400 EUR ak len malé a lacne tak 150 a viac viem že na sexywomana sa nechytám ten ma 500 na hodinu
Kazdopadne ako hovori @asceticjunkie brutto je bullshit, ktory o nicom nehovori, kedze sa da optimalizovat a z 3000 brutto moze byt velmi lahko 3000 netto
studaci max. 200 eur za mesiac bezne, pracujuci lud slovensky max. 500-600 eur cisteho, v samchung a pod. fabriky aj len 300 € mesacne netto na 3 smeny - la Dolce Vita - Slovenska realita.
@tommyhot z 3k v hrubom ti ostane 3k v cistom? Neverim... ak mi to optimalizujes tak aby som nemusel platit dan, socialne ani zdravotne tak ti dam kludne aj 200 euro kazdy mesiac
@xxar3s ak mas sro/zivnost a zrusis trvaly pobyt, tak nemusis okrem dane z prijmu platit nic (odvody sa vztahuju na trvaly pobyt). Ak ti ma kto vystavit faktury (je vela firiem, ktore su v strate 30 a viac tisic, ktore ti nemaju problem take faktury vystavit za velmi lacno), pripadne si vies inym sposobom skresat naklady, tak s tym nie je vobec ziaden problem. Len sa musis pripravit na danovakov...
Samozrejme ako radovy zamestnanec nevies nijako optimalizovat, ak chces pracovat legalne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
"BIRDZ.SK je komunitný portál pre študentov a mladých ľudí. "
@stratenaaexistencia hej
Kazdopadne ako hovori @asceticjunkie brutto je bullshit, ktory o nicom nehovori, kedze sa da optimalizovat a z 3000 brutto moze byt velmi lahko 3000 netto
a ked som brigadovala tak som zarobila cca 200 mesacne (mala som 5 eur na hodinu) + este k tomu doucovanie raz-dva razy tyzdene, tiez 5e/h
Samozrejme ako radovy zamestnanec nevies nijako optimalizovat, ak chces pracovat legalne.