Este musim vystriedat kym najde niekoho kto ho bude skutocne lubit? Naozaj ide vsetkym zenam len o sex? Ano aj mne ide o sex ale s clovekom ktory ma lubi, sex bez lasky mam kazdu chvilu a nema pre mna ziadnu hodnotu okrem uvolnenia hormonov. Ako zistim ze
partnerske vztahy su ako loteria. nikto Ti neda ziadne istoty ani zaruky. snaz sa byt dobrym clovekom, maj dobre srdce a mozno sa na Teba usmeje stastie
@alex458 o kreditku mi nejde... s peniazmi nemam problem
Ja praveze sex nejako extra nevyhladavam ale ked je neodmietnem ale vzdy to tym zacina aj konci obavam sa ze nasim dievcatam ide len o zabavu a sex ja hladam qj nieco navyse
@atropabelladona ano vraj chlapov treba drzat v neistote ale ja nechcem loteriu hladam pokoj stabilitu cloveka ktory ked pridem domov z prace sa opyta ako bolo v praci atd. Uz som take zazil ale s nou sme si zase nerozumeli v inych veciach (hadky)
@hoperpohroma to neni pravda praveze naposledy som rstretol slusnu holku ale asi z toho nic nebude neodpiaala mi na jednu sms a ja som si medzitym uz stihol vymazat jej cislo takZe ked meodpise tak som v pi.i a druhu s ktorou som mal dohodnute stretko som predtym povedal ze chcem inu. Lebo tu som fakt chcel na nieco vaznejsie uz len tie nevinne oci ty kks asi som naozaj kkt a beriem vsetko prilis vazne mal by som byt mampicista ako ini chlapi, sorry za preklepy pisem z mobilu
@xxar3s ako mozes povedat, ze to beries vazne, ked riesit dve baby naraz ty kokos.
"Este musim vystriedat kym najde niekoho kto ho bude skutocne lubit? "
kolko mas zien za mesiac? 2? 20? skus mi povedat, ze by ta seriozna zena mohla brat ako seriozneho muza. bud rok v celibate a poom hovor, ze to beries vazne.
@hoperpohroma ja som ich neriesil naraz tu prvu poznam uz dva tyzdne, ale medzitym isla domov k rodicom a ja som sa cez vikend na feste zozmil s tou druhou ta bola uplne ina ako vsetky zeny v poslednej dobe... A tej prvej som sa prestal ozyvat ale uz sme mali nieco dohodnute takze som to musel stopnut.
o lasku ide len citovo zalozenym zenam, tych odhadujem na 10% v populacii....zvysok dokaze mat "sex pre sex" a hladat vazneho partnera zacne az ked:
1.ich prinuti okolie
2. budu v existencnych problemoch alebo si budu chciet zvysit standard
3. uz budu mat strach, ze ich ziadny chlap nechce
neboj, ja som tiez sklamany zo zien...ak si myslim, ze som stretol slusnu, a zacnem sa spravat slusne, tak tej sa prestanem pacit, a dozviem sa, ze si mysli, ze som gay, ked som ju netahal pocas mesiaca do postele.....celkovo mam dojem, ze dnesne zeny beru pozvanie na vino/cokolvek/ ako automaticky pozvanie na sex..ked som na prvom rande tahal zenu do postele, tak to vydrzalo najdlhsie...ak nie, tak maximalne 2.vlazne rande bolo..ono zeny sa spravaju jak chlapi
@echoechoecho Ano presne ako pises toto su aj moje skusenosti. Vzdy ked sme mali sex alebo aspon prstovenie alebo nieco hned tak som sa nemusel snazit - snazila sa ona. Ako mne nevadi ze zenam ide len o sex (tiez hop mam rad) ale vadi mi ze sa nenajde normalne dievca, ktore by dokazalo toho cloveka skutocne lubit a namotat sa aj citovo nie len telesne.
A nie som sklamany zo zien urcite sa najdu aj normalne ja som len na taku uz velmi davno nestretol, ta ktoru som este predchvilou chcel som si uvedomil teraz ze ajtak neni dobra pre mna lebo sa chodi bavit kade tade po festivaloch urcite ma 10 chlapov na kazdy prst a ktovie ci s kazdym potom neudrziava kontakty taku ja nechcem to neni vhodna osoba pre vztah.
@lelinna ten pravopis je chytlavy Myslis ze kAzdej zene vesiam na nos to vam birdzakom? Ja som slusnuiy chlapec (do velkej miery) a urcite sa verejne neprezentujem s tym co kedy kde a s kym toto je vyhoda internetu ze ta tu nikto nepozna a mozes povedat vsetko na plne usta otvorene bez servitok.
@37 no a predstav si ze mas s normalnou zenou uz vztah, povedzme par rokov, to by si jej stale zatajoval kolko zien si mal pred nou? aj tak by to raz zistila
@jessiqa keby sme spolu chodili dlhsi cas tak by som jej urcite povedal pravdu a myslim ze by sa nad to dokazala povzniest. Ked niekoho lubis nechces mat pred tym clovekom ziadne tsjnosti a keby som ju nepodvadzal lebo k nej nieco citim tak kdeje problem? Aj zeny robia rozne veci s ktorymi sa potom nerady chvalia
Clovece kde chodis na zeny ktorym ide iba o sex? Mozno na ten sex ides prirychlo este nez sa do teba stihne zabuchnut a ak ten sex za vela nestoji tak to mozno vyzera ze jej iba o sex islo ked uz potom nic viac nechce Mne trvalo vzdy dlhsi cas nez sme sa ocitli v posteli. Najprv bolo vzdy spoznavanie a az potom sexualne hratky. Mozno by si mal zmenit poradie a sex presunut na bod č. 2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
"sex bez lasky mam kazdu chvilu a nema pre mna ziadnu hodnotu" ked nevyhľadávaš vzťahy ale len sex na jednu noc prečo sa čuduješ, že ťa žiadna nelúbi?
Ja praveze sex nejako extra nevyhladavam ale ked je neodmietnem ale vzdy to tym zacina aj konci obavam sa ze nasim dievcatam ide len o zabavu a sex ja hladam qj nieco navyse
ale môjho názoru ak ti žena hneď dá, nič iné ako sex od nej nedostaneš
@alex rad by som ho rozvijal fakt.
... čím menej, tým lepšie :letim:
A potom ze preco chlapi ziju kratsie, lebo zeny im robia zo zivota peklo. Skodaze som sa nenarodil ako gay mal by som omnoho jednoduchsi zivot
"Este musim vystriedat kym najde niekoho kto ho bude skutocne lubit? "
kolko mas zien za mesiac? 2? 20? skus mi povedat, ze by ta seriozna zena mohla brat ako seriozneho muza. bud rok v celibate a poom hovor, ze to beries vazne.
"uz dva tyzdne"
"medzitym zoznamil s inou"
chod sa zakopat. srsly.
ja to neviem ovplyvnit. city sa nedaju ovladat rozumom.
1.ich prinuti okolie
2. budu v existencnych problemoch alebo si budu chciet zvysit standard
3. uz budu mat strach, ze ich ziadny chlap nechce
neboj, ja som tiez sklamany zo zien...ak si myslim, ze som stretol slusnu, a zacnem sa spravat slusne, tak tej sa prestanem pacit, a dozviem sa, ze si mysli, ze som gay, ked som ju netahal pocas mesiaca do postele.....celkovo mam dojem, ze dnesne zeny beru pozvanie na vino/cokolvek/ ako automaticky pozvanie na sex..ked som na prvom rande tahal zenu do postele, tak to vydrzalo najdlhsie...ak nie, tak maximalne 2.vlazne rande bolo..ono zeny sa spravaju jak chlapi
A nie som sklamany zo zien urcite sa najdu aj normalne ja som len na taku uz velmi davno nestretol, ta ktoru som este predchvilou chcel som si uvedomil teraz ze ajtak neni dobra pre mna lebo sa chodi bavit kade tade po festivaloch urcite ma 10 chlapov na kazdy prst a ktovie ci s kazdym potom neudrziava kontakty taku ja nechcem to neni vhodna osoba pre vztah.
preboha co ja za hovadiny v poslednej dobe pisem
@hoperpohroma ma pravdu