Tiežto viem povedať s určitoštou len o jednom... a z bývalých prvý možno, ale teraz by som to za zamilovanosť nepovažovala, z oboch strán to bolo platonické (pubertálna láska ) a druhý... naozaj pochybujem, tam to bolo strašne chladné a kamarátske
Dvaja boli do mňa tak veľmi, že to bolo až vtipné a obyčajne som s týmto veľmi súcitná, ale oni mi liezli na nervy riadne. O tých to viem s istotou.
Potom ďalší dvaja, kde to bolo vzájomné a chvíľku sme spolu aj chodili.
A terajší môj snúbenec
Takže 5 dokopy ASI zhruba.
tak povrchne zamilovaných vela....skutočne pochybujem či vobec jeden
ale ani ja som inak ako povrchne ešte nebola ....stále si myslím že je to láska ale nakoniec pochybujem že viem čo to vlastne je
cim som starsi, tym sa mi to stava castejsie ale najhorsie je ked sa na vas namota zadane dievca, to sa mi stalo minule leto s dvomi babenkami a jedna ma balila pred vlastnym frajerom, ked som sa jej zacal vyhybat (sak je zadana ) tak este viac isla po mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Potom ďalší dvaja, kde to bolo vzájomné a chvíľku sme spolu aj chodili.
A terajší môj snúbenec
Takže 5 dokopy ASI zhruba.
ale ani ja som inak ako povrchne ešte nebola ....stále si myslím že je to láska ale nakoniec pochybujem že viem čo to vlastne je
preto iba jeden.