Aký je váš názor na toto: Poznám človeka, ktorý bol ako 17-ročný veľmi zamilovaný, táto láska trvala asi 2 roky a skončila sa rozchodom, ona sa nakoniec vydala za jeho kamaráta, ale on ju ľúbil ešte aj keď už chodil s druhou. No potom zrazu asi začal ľúbiť aj tú druhú, s bývalou prerušil kontakty a už sa venoval len tej novej priateľke. To všetko sa týka minulosti. No a prítomnosť: Z tej novej priateľky je manželka a majú dve detičky. Tá jeho manželka sa však s tou jeho bývalou pozná a občas sa aj navštevujú. Čo si myslíte, môže sa človek zamilovať druhý krát?
podľa mňa 2, maximálne 3krát... ale je to aj o tom ako milovať... v manželstve stačí zotrvať zo zvyku, zo strachu začínať niečo nové, kvôli deťom, alebo že im stačí že sa majú radi... ale láska to po rokoch určite nie je... a ak hej tak závidím ľuďom ktorí sa dokážu milovať celý život (i keď myslím že v tejto dobe dosť nereálne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
verim tomu ze sa da viac krat za zivot, ale kolkokrat..??
Ale keĎ ješ dosť mrkvy tak aj 6-7 krát...
Vedel som to, ale akosi som to zabudol ... Pamätám si už len, že je tu buď -krát, alebo e-krát ...