ja som podla mna bola zalubena velakrat, ale zaroven aj velmi kratko. preto znamena, co znamena byt skutocne zalubeny? lebo prave byt "zalubeny" je to, co pre mna znamena sialene a kratko - to, co sa casom zvykne vytratit. aj vo vztahu sa tomu hovori honeymoon phase, ktora samozrejme netrva navzdy.
@mielikki@kolpo@hoperpohroma
Veď toto nie je objektívny pojem, preto mi príde zbytočné vymýšľať tu nejaké definície. Jednoducho, úplne subjektívne, pri koľkých ste si doteraz povedali, že wow, tak toto je asi ono, asi som zaľúbený.
Nikdy. Teda, raz som si myslel, že som. Aj ma to strášne sralo po rozchode, bol som pár týždňov celkom sick z toho, ale nakoniec som zistil, že tá baba mi vôbec nechýba a vôbec si na ňu nespomeniem teraz, jedine vtedy ak na mňa vyskočí niečo na fb alebo čo...
Raz. A videl som ju az 4 roky potom. A nikdy sa jej nedotkol.
Zdalo sa byť všetko super, ale to bolo len vo veku, kedy nič nepotrebuješ riešiť. Ten som už prešvihol práve týmto, keďže to bolo v 16tich a zbavil som sa toho až v 20tich... a pritom niekto povie ze to nic nebolo... nebolo... len pre mna evidentne to nieco bolo.
A už to nechcem zažiť, preto "vyberám" a aj nepodstatne detaily môžu byť pre mna podstatné.
A preto počítam aj s tým, že s nikým nebudem.
Asi na to aj tak nie som. A žiadny kutil nie som ani peniaze nemám.
Čo to je vôbec zamilovanosť? Ten pocit poznáte, ten "chvíľkový " pocit. Ak ho neutnete skepticizmom a realitou, a budete si užívať tú rozprávku, tak to je zamilovanosť.
Každého z nich som Lubila ale zaujímavé je že “iným “spôsobom .(možno to bolo v intenzite a možno to bolo v niečom inom sama neviem )
Prvá laska bola nenaplnena ,keďže bola zakázaná ,dostávala som sa z toho asi dva roky
Druha bola v skutočnosti prvou naplnenou, bola ozajstná, na ktorú spomínam stále , lebo mi dala prvé skúsenosti
Tretia láska mi vzala veľmi veľa a ta ma najviac bolela ... ukázala mi realitu..taktiež že milovať bezhlavo sa človeku neoplatí
Preto dekujuc najkrajšia bola ta druhoprva naplnená láska
Dva krát, popálil som sa, potom dlho dlho nič... a potom som sa nešťastne zaľúbil znova takže eh niekto ide so mnou na pivo? aby som mohol niekomu plakať na ramene?
Ťažko povedať, čo si mám pod tým predstaviť, ale pri jednom chlapcovi som mala city dosť dlho a aj keď sa niektoré dni vytratili, tak sa po čase vždy vrátili. Zmizli až keď som pochopila, že človeka sa prinútiť k citom nedá. Ale občas to stále bolí a odvtedy sa už zamilovať nedokážem
Zaleží od definície lásky.
Hlavu som mal popletenú velakrát.
Milovať neviem či som miloval doteraz.
Aj tak je to len hra so slovami a láska má vela foriem a každý uprednostňuje niečo iné v príjmaní aj dávaní.
Ak by bola teda láska o šťastí vo vzťahu a ideálnosti partnera rozsahu v ktorom si s ním rozumiem, zdieľam a vážim si ho, tak milujem ako nikdy práve teraz. Ak je too o motylikoch v bruchu tak to milujem vzdy, ked sa mi nahromadia prdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Lebo akúkoľvek krátkodobý a/alebo povrchný ošiaľ je skutočný, pokiaľ sa človeku len nesníva
Veď toto nie je objektívny pojem, preto mi príde zbytočné vymýšľať tu nejaké definície. Jednoducho, úplne subjektívne, pri koľkých ste si doteraz povedali, že wow, tak toto je asi ono, asi som zaľúbený.
A preto skončí v prdeli.
@Sponkabob take uz teraz podla mna nenajdeme
Zdalo sa byť všetko super, ale to bolo len vo veku, kedy nič nepotrebuješ riešiť. Ten som už prešvihol práve týmto, keďže to bolo v 16tich a zbavil som sa toho až v 20tich... a pritom niekto povie ze to nic nebolo... nebolo... len pre mna evidentne to nieco bolo.
A už to nechcem zažiť, preto "vyberám" a aj nepodstatne detaily môžu byť pre mna podstatné.
A preto počítam aj s tým, že s nikým nebudem.
Asi na to aj tak nie som. A žiadny kutil nie som ani peniaze nemám.
Čo to je vôbec zamilovanosť? Ten pocit poznáte, ten "chvíľkový " pocit. Ak ho neutnete skepticizmom a realitou, a budete si užívať tú rozprávku, tak to je zamilovanosť.
Prvá laska bola nenaplnena ,keďže bola zakázaná ,dostávala som sa z toho asi dva roky
Druha bola v skutočnosti prvou naplnenou, bola ozajstná, na ktorú spomínam stále , lebo mi dala prvé skúsenosti
Tretia láska mi vzala veľmi veľa a ta ma najviac bolela ... ukázala mi realitu..taktiež že milovať bezhlavo sa človeku neoplatí
Preto dekujuc najkrajšia bola ta druhoprva naplnená láska
Hlavu som mal popletenú velakrát.
Milovať neviem či som miloval doteraz.
Aj tak je to len hra so slovami a láska má vela foriem a každý uprednostňuje niečo iné v príjmaní aj dávaní.
Ak by bola teda láska o šťastí vo vzťahu a ideálnosti partnera rozsahu v ktorom si s ním rozumiem, zdieľam a vážim si ho, tak milujem ako nikdy práve teraz. Ak je too o motylikoch v bruchu tak to milujem vzdy, ked sa mi nahromadia prdy.