@mm47 ee prvorodený je Jánošík potom ide Báthorička oni dvaja su dvojčatá potom sú ďalšie dvojčatá: Erža a Brežňev a všetky štyri "deti" porodil Edward
ako prečítala som si knihy ale nieže by som si ich kupovala a čítala znovu a znovu a tak isto aj s filmami, kuknem si film ale neobkukávam ho sto ráz...
pre mna tie knihy boli paradny oddych, pekny pribeh, a velmi dobre sa citali. ano mozno nemaju nejaku extra umelecku hodnotu ale koho to trapi, troska romantiky este nikoho nezabilo
Je to super! Odkedy som čítala TWILIGHT ma žiadna iná kniha nebavila viac ako TWILILGHT! a to už prešlo asi dva roky odvtedy.. a sa tešíím na BREAKING DAWN - ÚSVIT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Jediné čo sa mi tam páči je Bella zo sexuálneho hladiska a Jacob z takého iného .
filmy sú bleeee :/
vzdy som vedel ze EDO je nejaky zzenstily a teraz ti porodi deti , to mi len nahrava do kariet (ROFL)
asi tak, knihy paráda, filmy hlboko sklamali
pre mna tie knihy boli paradny oddych, pekny pribeh, a velmi dobre sa citali. ano mozno nemaju nejaku extra umelecku hodnotu ale koho to trapi, troska romantiky este nikoho nezabilo
každopádne, rada si to pozriem a už čakám na breaking dawn