do 10 mam proste rada zivot,....ale musela by som byt ako tak schopna sa o seba postarat a uzivat si zivot...nestratit tu iskru ...takze ako dochodca budem cestovat a uzivat si zivot :....ak sa dozijem
neviem si seba predstaviť po 60ke, čo by som robila, ako by som vyzerala, ochabnuté telo s vráskami, a už vôbec to ako by som sa zabávala...no ale tak asi to v tej dobe keď budem stará bude všetko úplne iné než v dnešnej dobe ale snáď len lepšie
všetko stíham aj do 60tky, ale ešte dvadsaťpäť rokov oddychu nezaškodí, ale to len v prípade ak budem zdravotne na tom nie tak strašne, čo už teraz spĺňam na desať percent, tak neviem
dal som sice do 25 ale maximalne 29 sa chcem dozit... pokracovat dalej to uz nema zmysel... aj by som to uz davno skoncil no pri zivote ma este drzia rodiacia ale oni o tom nevedia..... zivot je totiz velmi velmi spicavety...
ja chcem zomriet v 36, lebo je to taky akuratny vek, daju sa stihnut vsetky zasadne zivotne udalosti a je to dost dlho, aj ked ste este relativne mladsi clovek. hadam stihnem porodit dieta a trochu ho ovplyvnit (len nie sa vydat!) a hlavne vyhnut sa streotypu typu vstanem o siedmej, idem do roboty, najem sa, o stvrtej som doma, kukam telku a idem spat. a navyse zomriet mlady je hrozne "kúl" , pride vam na pohreb viac ludi, neprezijete svojich priatelov a blizkych a skor si vas budu ludia pamatat v dobrom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale dôležité je aby som bol aj v tomto veku zdravý
rovnako ako hellerov yosarrian
ja chcem zomriet v 36, lebo je to taky akuratny vek, daju sa stihnut vsetky zasadne zivotne udalosti a je to dost dlho, aj ked ste este relativne mladsi clovek. hadam stihnem porodit dieta a trochu ho ovplyvnit (len nie sa vydat!) a hlavne vyhnut sa streotypu typu vstanem o siedmej, idem do roboty, najem sa, o stvrtej som doma, kukam telku a idem spat. a navyse zomriet mlady je hrozne "kúl" , pride vam na pohreb viac ludi, neprezijete svojich priatelov a blizkych a skor si vas budu ludia pamatat v dobrom