len jednemu a len jeden mne a uplne sa z toho tesiiim lebo som to nikdy nedokazala nikomu povedat ani po ovela dlhsej dobe. a teraz mi to nerobi ziadny problem prave naopak
@nietimekki nejako nechápem, že prečo si nepochopil otázku. šak už len ten dodatok : "a po akej dobe vzťahu to bolo" ťa mal nasmerovať, že autor myslí ľúbimťa venované frájke alebo frájovi. a pochybujem, že to cítiš rovnako k mamke ako k frájke..
Tiež slová "ľúbim ťa" používam normálne pre sestry alebo kamarátov.
Ale také iné ľúbim ťa som zatiaľ vo vzťahu povedala iba raz. Bolo to cca taký mesiac čo sme sa poznali celkovo... Znie to tak strašne narýchlo a aj to narýchlo bolo, ale fakt som sa vtedy úplne "buchla" až to so mnou zamávalo.
Zvyšné dva kráty som vo vzťahu nebola a tajila to najprv rok-dva...
jezis, ja som si na zaklade @28 spomenula ze hralo muse ked sme si to povedali ale uplne nahodou a strasne som sa z toho tesila ze mi niekto povedal lubim ta ked bellamy spieva xDDDDDDDDD
ked mam ratat ze uprimne tak psovi mame a kamoske ale kamosku myslim ze ... tak lubit ako mamu jak rodinu proste nie ze by som s nou chcela chodit alebo tak mame neviem kedy som to povedala psovi hned prvy den jak sme ho doniesli domov a kamoske po 7rocnom vaznom vztahu XD (priatelskom)
obom asi po troch rokoch ... a je dôležitý aj význam, nie len to slovné spojenie ... v oboch prípadoch to malo trochu iný charakter, len jednej osobe to bolo v takom zmysle v akom je myslená otázka
Raz vo vzťahu, približne po mesiaci ak si dobre pamätám. A potom raz keď som dotyčného ľúbila, ale on mňa nie, a to sme sa poznali už asi rok.
Ako tu čítam reakcie, no neviem, mne sa zdá čudne nepovedať to "čarovné slovíčko" a byť spolu. Nedokázala by som byť vo vzťahu s niekým, komu neviem alebo nechcem povedať, že ho ľúbim. Mne sa skôr stane že by som povedala ak by som vedela že tá osoba zareaguje "správne"
jednému.
po pol roku.
potom sme si to dlho dlho opakovali každú noc predtým ako sme spolu zaspávali v objatí.
znova to nepoviem už nikdy. len tomu koho si budem brať, o veľa veľa rokov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a bolo to asi po 3-4 mesiacoch
ale nie
Ale také iné ľúbim ťa som zatiaľ vo vzťahu povedala iba raz. Bolo to cca taký mesiac čo sme sa poznali celkovo... Znie to tak strašne narýchlo a aj to narýchlo bolo, ale fakt som sa vtedy úplne "buchla" až to so mnou zamávalo.
Zvyšné dva kráty som vo vzťahu nebola a tajila to najprv rok-dva...
a predtým ešte jednej osobe ale s tou osobou som nechodila a bola to neopätovaná láska.
a obvykle mi to trvá zistiť tak mesiac-dva, a obvykle čím skôr to zistím, tým istejší si môžem byť, že to tak je.
zatiaľ som sa mýlil raz.
Terajšiemu som odpovedala Aj ja teba týždni, potom som to povedala aj sama a po roku som mu povedala Milujem ťa a hralo toto ^^ :
spravas sa ako kokot
inak dúfam že sa ti páči synchronizacia nasich avatarov s vies kym sme sa na tom dohodli
takže to skutočné ,,lubim ťa,, prišlo hneď na začiatku vzťahu ... a to druhé, (iného charakteru) po tých rokoch už ,,určitého vzťahu,,
nezvyknem luďom hovoriť že ich lúbim... neviem take vyprávať
Ako tu čítam reakcie, no neviem, mne sa zdá čudne nepovedať to "čarovné slovíčko" a byť spolu. Nedokázala by som byť vo vzťahu s niekým, komu neviem alebo nechcem povedať, že ho ľúbim. Mne sa skôr stane že by som povedala ak by som vedela že tá osoba zareaguje "správne"
@30
po pol roku.
potom sme si to dlho dlho opakovali každú noc predtým ako sme spolu zaspávali v objatí.
znova to nepoviem už nikdy. len tomu koho si budem brať, o veľa veľa rokov.
frajera no, asi po dvoch-troch mesiacoch jak sme sa spoznali
a este kaylee no... xDDDD
neratam ked som to obcas povedala kamaratke alebo tak to je ine lubenie