@alysia som si aj myslela, že to bude podobné nemčine, len som nevedela koncovku ale že to budeš vedieť ty som nečakala (veď si tam skoro vôbec nechodila!)
Thank you (angličtina), Danke (nemčina), merci (francúzština), gracias (španielčina), grazie (taliančina), obrigado (portugalčina), dank u /tuším/ (holandčina), gratias agimus tibi (latinčina), diolch i chi (waleština), spasibo (ruština), dziakuj (bieloruština), arigatoo (japončina), takk (nórčina), dhan'yavada (hindčina), děkuji (čeština), xiexie (čínština), asante (svahilčina) a viac už zo seba nevypotím asi. Toto už len ledva ledva, možno to mám niektoré aj tak zle.
@tangerina no hej aj preto, ze sa to podoba nemcine si to pamatam, v nejakom videu to bolo, noaco ze som tam bola asi len raz!! na skusku som sa trocha ucila
anglicky, spanielsky,finsky,madarsky,cesky,rusky,polsky ?(ale asi len foneticky), nemecky,taliansky,francuzsky,grecky, japonsky (tiez len foneticky)....niekedy som mala zalubu ucit sa z kazdeho jazyka par zakladnych fraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
spasiba
gracias
tessekur ederim
grazie
danke
merci
danken
kozs, či jak je to po maďarsky?
viac nedám
a ešte viem po poľsky...hm, človek si aj pospomína v takomto fóre
a už mi nenapada inak ..takže 10..
ale hlavne je, že sa vieš poďakovať..
a možno aj po esperantsky, len si teraz neviem spomenúť
(ale ak by som sa posnažila, možno si spomeniem na viac)
ani za boha si neviem spomenúť, ako je to dánsky a grécky, ale kedysi som vedela.. idem si vygoogliť
(takže 8
No, ďakujem, ale zase..nemusíš preháňať, nie som taká super. :3
@39
RS - v romskom jazyku existuje take slovo?
česky
nemecky
anglicky
taliansky
grécky
španielsky
francúzky
rusky