Mestský ľudia!!! Už dlhšie rozmýšľam nad kúpou kolobežky. Ale takej tej s nafukovacími kolesami. Neviete náhodou koľko to môže stáť? Alebo nemáte niekto jednu doma navyše?
ešte z pubertálnych čias, ale moc to neodporúčam, dá to zabrať na tie nohy a aspoň ja sa skoro unavím. a vlastne mám kvôli tomu jedno lýto o dosť širiš než druhé (nikdy sa na to nezabudnem posťažovať)
@locky neide o to, čo kto použiva ale, čo je v mode. Bicykle povodne urcene na drahy nie su najlepsim dopravnym prostriedkom do mesta a mimo mesta, ked s tym treba rychlo zabrzit a byt pripraveny na hocico.
Messengerov na fixkach uznavam. Sam by som si nevedel predstavit jazdu po Presovskych cestach na fixke aj ked tu par ludi vidavam
a je to superské!
ale jedine, ak chceš jazdiť na trasách, čo sú rovinkové, lebo do kopca je to brutálna makačka.
no dole kopcom je to zas brutálna zábavka. :happy:
@amikadze túto si zaobstarám na 99,9 percent, len v inej farbe Vyzerá byť riadne super. Ja to chcem kvôli tomu, že to je oveľa praktickejšie než bicykel
@elemia Hah na tú zábavku sa nehorázne teším ... neviem prečo ,ale láka ma to viac, ako jazdenie na bicykli. Ale 5000 kč mi príde trošku moc dať za kolobežku to je koľko 200€?
Ja si chcem tiez zaobstarať kolobezku. Ale taku tu skladaciu s nizkou hmotnostou, ktora sa da zlozit a zobrat do vaku. Na kratsie vzdialenosti je to super. Kym som bol na skole, chcel som takto ušetriť na šaline a spúšťať sa dole z Kravaku az k fakulte.
@7 tak je to už tak trošku kolobežka na úrovni, s ktorou aj do prírody môžeš ísť.
je to fakt už taký menší bicykel. kolesá má 20" a 16", dlhá je cca meter a pol.
a na to, čo som hľadala a sledovala a porovnávala, to bol naj pomer cena/výkon.
(počítaj s tým, že som si dokupovala aj blatníky a ďalšie blbosti, ktoré ak stáli aj len po stovke, tak sa to nazbieralo trošku. tuším, že ona samotná stála tak 4000 kč. ale nepamätám si už presne.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» kolobezky.heureka.cz/yedoo-city-cern...
ešte z pubertálnych čias, ale moc to neodporúčam, dá to zabrať na tie nohy a aspoň ja sa skoro unavím. a vlastne mám kvôli tomu jedno lýto o dosť širiš než druhé (nikdy sa na to nezabudnem posťažovať)
čo je ale budúcnosťou mestskej dopravy: gocycle, pre menej náročných:
» www.hopsaj.sk/p/148/skakaci-b...
toto si ja zaobstarám najbližšie
Inak by som pokukal bazoš či dakto nepredava.. Do 100e kúpiš urcite
Messengerov na fixkach uznavam. Sam by som si nevedel predstavit jazdu po Presovskych cestach na fixke aj ked tu par ludi vidavam
stála ma aj s príslušenstvom spolu cca 5000 kč.
a je to superské!
ale jedine, ak chceš jazdiť na trasách, čo sú rovinkové, lebo do kopca je to brutálna makačka.
no dole kopcom je to zas brutálna zábavka. :happy:
je to fakt už taký menší bicykel. kolesá má 20" a 16", dlhá je cca meter a pol.
a na to, čo som hľadala a sledovala a porovnávala, to bol naj pomer cena/výkon.
(počítaj s tým, že som si dokupovala aj blatníky a ďalšie blbosti, ktoré ak stáli aj len po stovke, tak sa to nazbieralo trošku. tuším, že ona samotná stála tak 4000 kč. ale nepamätám si už presne.)