Na Jebalovcov je dobrá paródia, teda, ono je to taká blbosť, až to musíš pozerať Ale vlastne aj sami osbe sú dosť dobrí, ale nejak mi vypadol pravý názov... hádam to niekto bude poznať alebo si to už možno aj videla...
Bridemaids (tam kde hraje Rebel Wilson), Pitch perfect( tiež tu hraje Rebel Wilson ) , Yes man, Hangover 1, 2 (NAJ!!!!), Ted, sex with benefits .....a veeeľľaaa ďaľších
@dandybrendy nemyslíš náhodu Strašná haluz či jak to bolo to som videla ale to bolo nejak tak že tam bolo viac filmov v jednom tuším ale zachytila som časť keď tam boli na večeri o tých Jebalovcov (v tom filme to boli tuším Drbalovci )
@dandybrendy no toto má tu jednu originál a druhá neviem či to je v zmysle paródia alebo čo ale tak je tam viac filmov ale stojí to za to fakt som sa na tom bavila
@method tomu ver! neprestanem sa pokúšať o herečkovanie pokial si nezaherečkujem vo filme s Tomom Hiddlestonom, aj keby som mala byť iba sekundový a nakoniec aj vymazany komparz z dôvodu nepríčetného výrazu a z vydavania nekontrolovatelnych zvukov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale rpedvčerom som videla » www.csfd.cz/film/34000-huma... toto a je to parádne!!!! uplná mega! (áno, žerem Johna Simma)
alebo Shaun of the dead, Hot Fuzz (celkovo dvojka komikov : Pegg&Frost ma ešte nesklamali pulp fiction, beetlejuice, kick-ass
ale aj tak sa najviac smejem na animákoch
@2 šak ale poraď niečo pozriem a uvidím
TSAIS-TOI