dávala som si 2 obore, na jeden som sa dostala, ale chcem vediet poda čoho to robili, lebo som mala ako hlavný BIO+ OBN a zmaturovalasom znich na 1 a nedostala som sa
@decry tiež ma na jeden neprijali, ako nie ,že neprijali ,ale tam bolo uvedené že iný študijný program ale isto sa odvolám, to ma prijmú, len sa bojím ,e nedostanem intrák
@kvetinka22 Ak tam máš napísané iný študijný program tak ta asi prijali ale ako prvý na prihláške si mala ten druhý odbor. Pravdepodobne musíš ist na ten ktorý si si napísala na prihlášku ako prvý...
@ivkapivka tiež si myslím, že ak by ma neprijali, tak to tam napíšu, že neprijatá a nie "iný štud. program " ale zasa ak musím na ten prvý, tak znamená, že som neprijatá. ... ale myslím, že pedagogickú si väčšina ľudí dáva ako poistku a ja som skončila hneď pod prijatými
@ivkapivka ... to je blbosť záleží od fakulty čo viem, na fifuk odvolania neprijímajú ale na pedagogickú by mohli ,to zasa nie je takú fakulta, že by tam mala len naj. študentov a ja som nemala ani zlé maturitné vysvedčenie
@decry tych sto bodov sa dava tusim za maturitny priemer (matpd) 1,00-1,25=100bodov 1,5=80bodov a tak dalej... ale, ze podla coho davaju tych zvysnych 300, tak to fakt netusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov