hah! ten pes bol niekolko rokov cviceny a je (ak este zije) asi najintlegintnejsi pes na svete ja si myslim ze serial je trapny pretoze v nom praca ktoru na psovi jeho cvicitelka (uz neviem ako sa vola) spravila vysla dost na zmar a zasluzila by si byt odcenena v lepsom serialy pripadne filme
P3tula:Nie,však v poho,to je ich názor.Len som naštvana,lebo sme raz išli do kina na Legendu o Zorrovi a skoro nikdo tam nebol tak to nechceli ani odvysielať.Tak som sa naštvala,lebo ked išlo Prci,prci,prcičky bola tam polovica mesta!Som bola nasrata,že skoro nikdo nemá rad aj rozumne veci.
Typek:psy boli dvaja a jedna bola dokonca suka.Pes sa volal-Bijej....cudné meno.
vlcica to bude asi tym ze prci prci prcicky mali uz spravenu nejaku tu reklamu a mladi ti skor pojdu na nieco co je o tom na co cele dni a noci myslia tych rozumnejsich co ti pojdu na rozumny film je uz ale pomenej
Ešte k týpkovi-Cvičitelka sa volá Tereza Muller a svičila ho naozaj na tento učel.Neviem kde by sa ešte ten pes uplatnil.u polícii určite nie.Myslím,že v seriáli bol velmi dobrý.
mala som teraz dva tyzdne volno a musim uznat, ze ked sa clovek do toho zapozera tak je to fajn fajn pribehy, len to ma taku nevyhodu ze na seba nic nenadvazuje, tak sa tazsie na to namotava
pokial viem, tych psov bolo viac nez dost...´ked som bola mala, pozerala som vsetko, kde boli zvieratka...a komisara Rexa som mala strasne rada...a vlastne mi to viac-menej zostalo...ale chvalabohu nie som ziadny fanatik...
nevie niekto co sa stalo s tusim tym druhym detektivom? najprv bol ten prvy strasne seredny s takou hrivou a po nom prisiel taky na kratko ostrihany no a co sa s nim stalo???
no tak povie ze ja som ten serial ani moc nejak nevnimala lebo som to pozerala ako decko , ale ked to raz zacali opakovat poobede a ked som sa vratila zo skoly lahla si pod telku tak sa to stal moj ritual kazdy den lenze jak prislo leto tak som to tak nechala ale cuduj sa svete hehe teraz v septembri ma to uz nejak nemota chvalabohu D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
P3tula:Nie,však v poho,to je ich názor.Len som naštvana,lebo sme raz išli do kina na Legendu o Zorrovi a skoro nikdo tam nebol tak to nechceli ani odvysielať.Tak som sa naštvala,lebo ked išlo Prci,prci,prcičky bola tam polovica mesta!Som bola nasrata,že skoro nikdo nemá rad aj rozumne veci.
Typek:psy boli dvaja a jedna bola dokonca suka.Pes sa volal-Bijej....cudné meno.
no hej presne jeho som myslela tha dik