vsetci ste nejaki dobri...ja som mala zo sloviny 70 a z matiky 83, ale keby sa dalo opravovat v tych tabulkach, tak by som mala priblizne 90 ...ale tak neucila osm asa to je pravda, treba brat do uvahy tieto polahcujuce okolnosti
kkz to kto tomu vymyslel taky smiesny nazov? sak to je jak KOMPOT sm to musel hladat na googli ze co to vlastne je... pred rokmi sa to volalo este "monitor"
ty kks to su vsetci taky mudri??? dpc ale ak budu sa hlasit len takyto mudri na skoly tak co mame robit mi tupsi co maju okolo 50 percent??? fakuuu... :/ ja sa asi idem zabit dnes ale ne sranda...nejsom taka blba aby som to spravila koli skole... az taku radost jej neurobim
vy ste fakt geniovia ja som mala komparo ze matika neakych 65% a slovina 80%...a potom monitor ze 85% z obidvoch :p ( zo sloviny som mala mat 90% ale jednu otazku som doskrkala dobru a nedalo sa to prepisat a btw. robila som minuly rok
Fúha, niektorí ste dobrí.
Ktoré otázky ste domrvili?Ja si spomínam len na tú zo sloviny, kde jedna veta logicky nepasovala do príbehu...samozrejme som tam zostavila jedenásť kombinácií a ani ma netrklo, že v tej jednej je ženský rod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ktoré otázky ste domrvili?Ja si spomínam len na tú zo sloviny, kde jedna veta logicky nepasovala do príbehu...samozrejme som tam zostavila jedenásť kombinácií a ani ma netrklo, že v tej jednej je ženský rod
a inac mozno vas ukludnim zevraj monitori byvaju lahsie xD