Ahojte, je tu niekto kto pozná agentúru No Face? A nájde sa niekto kto už bol na komparze Československo má talent cez túto agentúru a vedel by mi poskytnúť nejaké info? Vopred vám ďakujem za všetky odpovede
@zuzik97 Tak to je super! Ja si pamätám ešte keď som chodila na strednú, tak že na Superstar bolo normálne ťažko zohnať lístky. Ale podľa mňa to bude OK, tiež som si kedysi dávno prezerala takéto agentúry a vyzerajú byť celkom seriózne. Názor teda prenechám niekomu, kto s tým mal naozaj skúsenosť
@azizi áno na superstar som sa aj ja vždy chcela dostať ale bolo to pre mňa drahé a ešte aj ďaleko ako áno, s touto agentúrou mám dobré skúsenosti ale myslela som skôr na konkrétny priebeh tohto komparzu ako je to organizované a tak
akoze ja som bol pred x rokmi na live finale csmt, som si za to este musel aj zaplatit, a bolo to uplne nahovno nic som dokopy nevidel, hrozne nepohodlne sedenie, a buzeracia furt ze co chodime na zachod a co nedychame do rytmu, a potlesk isiel vzdy na playback, lebo nikdy sme nikto nevedeli, kedy je ten cas, kedy treba tlieskat, a vobec sme ani nemali potrebu jedna z mojich najhorsich investicii v zivote
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale ak ti za to zaplatia, tak akoze asi v pohode