Teoreticky by sa to malo dať zohnať aj v športových potrebách... Alebo keď nájdeš správne oddelenie, tak aj v ktoromkoľvek obchodnom dome alebo hypermarkete... Viem že minimálne Tesco malo svoje vlastné výrobky tohto typu - kompasy, buzoly, spacáky, ďalekohlady a pod.
Ono nie je kompas ako kompas. Zalezi na co ho ma ten clovek pouzivat, ked to je len sem tam do lesa tak je viac menej jedno aky a kde kupis. Pokial to ma clovek pouzit na horolezectvo, skyalpinizmus, military atp tak potom treba presnorit outdoorove shopy popripade mozno armyshopy atd kde sa najdu kvalitnejsie kusy a vo vacsine pripadov aj predavaci su ochotni pomoct.
Btw nenakupoval by som v auparku pretoze tam je vela obchodov predrazenych a municak ma tiez sem tam premrstene ceny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.slaviaryby.sk/index.php?main_...
@peter_piper - je to darček, jednak nemám čas čakať kým mi to príde, a chcem si ho poriadne poobzerať, poobchytkávať, či je pekný
ďakujem ešte raz všetkým
navyse co chces obchytkavat na kompase? kompas je proste kompas
Btw nenakupoval by som v auparku pretoze tam je vela obchodov predrazenych a municak ma tiez sem tam premrstene ceny.