Podobná tema je trošku nizsie pod touto,no aj tak som sa ju rozhodol zalozit! Problem je,že sa mi potia dlane asi v dost väcsej miere ako je normalne. V case stresu a vyssich teplot je to samozrejmosť.
Proste neidem tu rozpisovat, co jak kedy...ale prob
co ja viem ak ta ma rada, tak jej to vadit nebude urcite.
my sme raz s byvalou priatelkynou robili taky experiment - pocas horuceho letneho dna sme sli zo kilometer hadam alebo kolko drziac sa velmi pevne za ruky, spotili sa nam obom jak takym sviniam
akoze ked som mala tancovat so spoluziakom spolocenske tance a drzat sa ho cely cas za tie jeho megaspotene dlane,nebolo mi vsetko jedno...ale su aj horsie veci..a proti tomuto sa urcite sa bojovat nejakymi procedurami atd...a komplexy nemaj,kasli na ne...ale zaujimave ze sa nam niektore komplexy vracaju prave vtedy ked na niekoho chceme zaposobit ze? aj ja to tak mam heh..
@1 furt lepšie ako obchytkávať dievča spotené ako prasa...
ale spotené dlane sa dajú predýchať... takto keby si tá dotyčná uvedomila... Ježiš, jemu sa pri mne potia dlane... aký zlatý a milý, je zo mňa hotový... och je fakt na zjedenie...
no niekedy to tým ( nebudem menovať zvieratka, hydina za to nemôže ) nedôjde a berú to ako niečo strašné...
ja som zažil niečo podobné, no na druhej strane... potili sa jej ruky a po chvíľke som si to uvedomil, zastavil som ju počas prechádzky a povedal jej, že ju ľúbim a pobozkal som ju na líčko... ruky sa prestali potiť a zabúdala prezmenu dýchať... sladkých 15. ach jaaaj
skus driclor,kupis ho v lekrani...kamoska ma s tym tiez problemy,ale toto to aspon zmiernuje...a ak je to normalne dievca,tak si myslim,ze ked je to povies,vezme to v pohode,ved to nie je take strasne...
su omnoho horsie veci...jak sú alkaci a fajciari..alebo tak. toto urcite prezije,ked uvidi aspon snahu,ze si ich umyvas a tak.a mozno by ti pomohol ked si pri nej aj detsky puder ked si tam hodis.ziadny zazrak..ale ved,to je nepodstatneee
mne sa dlane potili teraz na dejepise, keď mi veľmi reálne hrozila odpoveď, inak s tým nejaký problém nemám...
skôr ma trápia permanentne studené ruky, to je môj problém... ale myslím, že to nie je také horné ako spotené dlane.
minule som videla v telke ženskú- tá sa potila všade: podpazušie, dlane, chodidlá a dala si tam čosi napichať a mala pokoj...
@9 ...no ten puder som jeden cas pouzivala...ale to len na cas pomoze, dost casto treba pudrovat.....no ale cim dalej je to lepsie..niekedy s ami nonstop potili..teraz uz len pri napatych situaciach, ked som v strese, nieco nestiham...alebo niekoho drzim za ruku..nemusi byt ani osoba, pre kt. by s ami mali potoit..no potia....dufam, ze mi to raz prejde..ale vyskusam aj dalsie odporucania...co tu citam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
my sme raz s byvalou priatelkynou robili taky experiment - pocas horuceho letneho dna sme sli zo kilometer hadam alebo kolko drziac sa velmi pevne za ruky, spotili sa nam obom jak takym sviniam
ale spotené dlane sa dajú predýchať... takto keby si tá dotyčná uvedomila... Ježiš, jemu sa pri mne potia dlane... aký zlatý a milý, je zo mňa hotový... och je fakt na zjedenie...
no niekedy to tým ( nebudem menovať zvieratka, hydina za to nemôže ) nedôjde a berú to ako niečo strašné...
ja som zažil niečo podobné, no na druhej strane... potili sa jej ruky a po chvíľke som si to uvedomil, zastavil som ju počas prechádzky a povedal jej, že ju ľúbim a pobozkal som ju na líčko... ruky sa prestali potiť a zabúdala prezmenu dýchať... sladkých 15. ach jaaaj
(ale toto dodávam, aby som vyrovna to krásne povyše )
skôr ma trápia permanentne studené ruky, to je môj problém... ale myslím, že to nie je také horné ako spotené dlane.
minule som videla v telke ženskú- tá sa potila všade: podpazušie, dlane, chodidlá a dala si tam čosi napichať a mala pokoj...