Už ma nebaví, že mám také pekné kamarátky.... Stále keď niekde ideme, som príliš zatienená... Dve sú blondínky (síce odfarbené, ale veľmi pekné) a dve sú čiernovlásky (tiež prefarbené). No vždy sa pri nich cítim škaredá... Nezávidim im... Ony sú s
Jujha to su problemy ..ako sa potom musi citit niekto fakt skaredy ...no ale v kazdom pripade...odpoved: oni zaujali okolie vzhladom, ty skus ohurit intelektom, osobnostou, a vlastnymi nazormi ...mozno ze mi teraz 20 chalanov napise ze co za kraviny trepem...ale podla mna skor zaujmes osobnostou(no aj vzhladom ale, ty sa nemas naco stazovat) ako prehlanou krasou a v hlave nic...
36) nooo...tak to by ma priam nasralo ...vidis mas namet na novu diskusiu v sekcii - co nas v poslednej dobe nasralo...hoci...ta temu je tu asi kazdy den len s inym problemom
38) no ved ty si rozumies ja len ze aby si nedopadla ako jeden chalan co sedel hodinu pri mojej kamoske s jej chalanom, a tvaril sa ze telefonuje, len aby sa necitil trapne ze nema partnerku ...
43)to uz ja neviem kto bol ja ho nepoznam...ale treba uznat ze ma kus hereckeho umenia, ked sa hodinu dokazal pretvarovat, a kecat sam zo sebou dokonca si vytvorit pomyselny dialog so sluchatkom
Po prvé. si fakt pekná. a po ďalšie, poznám ten pocit, keď som mala toľko , ako ty, tiež som si vždy myslela, že všetky moje kamarátky sú oveľa krajšie ako ja, že sú lepšie a tak. Cítila som sa pri nich menejcenná. Ale ten pocit ma po čase prešiel, a prejde aj teba. Neviem ale, podľa čoho si usúdila, že ony sú krajšie. Každý je originál, jedinečný a svojim spôsobom krásny. Ty tiež, tak to ber tak, že si originálna sama sebou..
47) no ved prave to ze som pritom nebola, a keby som bola tak by som sa urcite smiala natom, ako sa bavi sam zo sebou ...cize povazujem to za stratu ftipneho momentu v mojom zivote
sak dobre vyzeras ces vyzerat jak peroxidka jak oni? sak si zlata bruneta aj ja by som mala mat komplexy pri mojich kamoskach lebo su zas pekne ale tucne nikto nema vsetko
pohode ja som od mala trpela komplexom menejcenosti vzdy so msa porovnal citila so msa skareda na koniec tos koncil otak ze so mmala prve priznaky anorexie podstatne som schuda a takmer a cle som sa zabit..no miel nie..a z potom ma prestali taketo pocoviny stvat ked som isla na intrak a videa som kopu skaredych sebavedomich bab.... od vtedy sa jedine mozem zasmiat na deetskej hluposti.....ale tka znacnu cast a tom maj ua j media si myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
11. nie niesom sviňa.. im to pristane tak ako to majú
A ako sa hovorí...každý tovar si nájde záujemcu
17. iba keď som s nimi
22. nerozumiem tomu
Podla mna by si sa mala vo vnutri zmenit a nie z vonka
31. dobre možno im závidím... ale nemyslím to zle... ani im neprajem nič zlé..
32. jednoznačne budem
40. ja si tiež myslím..
viem že to nieje nejaké dôležité, ale trochu to urazí ego
49. och to by som ľutovala do konca života... to s tou esemeskou je lepšie lebo ju môžeš naozaj písať akurát ju neodošleš...
Ja na diskoteky ani nechodim, nezaujal by som a navyse, neviem tancovat ine jak folklor(aj ked aj to som zabudol) a headbangovat
a malinke no boooze ja som tez volakedy bola to "skarede kacatko" a teraz je to uplne naopak
ak ta to stve tak zavidis...
kebyze nezavidis nestve ta to a mas silno na haku.
aale tak kazda sme mali 15
pozri vyjdi si von s niekym inym, skaredsim (v tejto debate mozeme povedat) a mas po probleme tam ti stupne ego
a teraz ma polka ludi ukamenuje dufam
ved sak ty si ties urcite niecim ina,len to nevidis!kazdy clovek je original.
to nemozes chcciet byt ako niekto!to je potom opicenie a to kebyze ta poznam live tak asi by som sa s tebow nebavila.
si pekna a neviem co robis?!jakoze ta zatial nepoznam ale tak totok je smiesne co si tam hore dala....
suhlasim @tetahb znacnu vinu nesu media.. a hlavne vesteky tie sproste zenske casopisy... 10stran receptom a 15stran diet...