Viem, že je tu vela podobnych tem, ale teraz nedavam ziadnu konkretnu situaciu...
Cem, aby ste napisali mozno vase skusenosti z tych vaznejsich vztahov, pripadne rozchodov a obnoveni vztahov, alebo vase nazory na zmyslanie opacneho pohlavia, pripadn
cele je to zvlastne ten slovny vyraz pochopit baby, resp. pochopit chalanov.. vsak napr. ja obcas nerozumiem ani sama sebe a to je clovek ktory je stale so mnou je mi najblizsii teda mal by byt a som to ja. tak potom? co cakame?
proste baby vsetko komplikuju tym, ze su neni take otvorene, a nevedia co chcu... a casto nepovedia to co si naozaj myslia, ale neviem, mno este som nemal chalana :p cize to asi neviem porovnavat... ale v celku su baby casto dost falosne bohuzial...
@2 no to sa ani aj neweiem dakedy pochopiť to je normálka u mňa heeh čiže si z toho nič nejak nerobím..
a pochopiť zmýšlanie chalanow??... mám dobré wzťahy s chalanmi čo sa týka kamarátstwa tak nemám až atký weľký problém.lebo odmlaička som bola lepšia kamarátka s chalanmi..
Neviem si predstavit niekoho kto by o svojom vztahu zacal len tak rozpravat. Asi sa malo rozprava s kamaratmi alebo rodicmi, lebo 1000x sa opakovat by sa mi teda nechcelo.
Alebo je druha moznost, tie vztahy sa daju charakterizovat par slovami a netreba to vysvetlovat hodiny ako to vlastne je.
Obcas aj mne prebehne po hlave taka myslienka ze by som chcel taky vztah ale potom si jebnem do hlavy ze dost bolo kokotnych myslienok a uvedomim si ze som spokojny s Miiii.
to podla man nezalezi od pohlavia ze baby nechapeu chalnov a naopak ale od povah cloveka ,ja tiez niektore baby nechapem a som baba a rozumiem niekedy viac chlanov a zas su chalani co nemaju problem chapat baby ,nezalezi to voebc od pohlavia akzdy je iny ,ja napriklad enchapem preoc s ami vzd ypaci niekto kto ma bud nechce abo ho nemozem mat abo ked am chce preco preto nci nerobi ,preco je laska taka blba ,nechapem uz ani co je laska,kbwey sa konecne nasiel niekto vdaka komu by som to pochopila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a pochopiť zmýšlanie chalanow??... mám dobré wzťahy s chalanmi čo sa týka kamarátstwa tak nemám až atký weľký problém.lebo odmlaička som bola lepšia kamarátka s chalanmi..
@jaro1991 nei wšetky baby sú falošné... wieš.
Alebo je druha moznost, tie vztahy sa daju charakterizovat par slovami a netreba to vysvetlovat hodiny ako to vlastne je.
Obcas aj mne prebehne po hlave taka myslienka ze by som chcel taky vztah ale potom si jebnem do hlavy ze dost bolo kokotnych myslienok a uvedomim si ze som spokojny s Miiii.