@samoB113 Do 400€ to nebude bohviečo ... Skôr by som navrhoval si odpustiť hry na nejaký čas, poskladať PC do 400€ ale bez GK a potom po čase, keď došetríš kúpiš GK.
@samoB113 birdz.sk je velmi zle miesto na taketo veci, chod na forum zive.cz kde su experti, popripade ta rovno nasmerujem do temy predskladanych zostav: » forum.zive.cz/viewtopic.php?f...
@77hanes77
samozrejme aj to je riesenie, avsak figuruje tam premenna, ktoru neberies v uvahu. Ma 15 rokov a iba 400€ rozpocet, bohvie za kolko si nasetri aspon 150€ na graficku kartu, moze to byt rok-dva alebo aj viac a potom mu bude 150€ na grafiku aj malo, predsa vieme ako technika ide dopredu. A dalsia premenna, na integrovanej si moc novych titulov nezahra, ani par rocne na stabilnom FPS, preto ak nema iste ze v blizkej dobe by si dokupil grafiku, tak by som skor volil rozumny nakup cez bazar. Za 400€ sa da zohnat rocna zostava so zarukou dostatocna na hranie uz hned. Upgrade moze vykonat o ked zase nasetri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
To je celkom fajn nápad ale vedel by si mi najst komponenty?
co je na nej zle
@jurito
na bazosi som nasiel celkom slusne masinky za 400€ a to som hladal par minut, urcite by tam nasiel aj lepsi PC ako mam ja
moj krasnucky teemo :3 :3
» forum.zive.cz/viewtopic.php?f...
» bit.ly/1AmKxg8...
» bit.ly/1yfFzlU...
» bit.ly/1vQJU9d...
samozrejme aj to je riesenie, avsak figuruje tam premenna, ktoru neberies v uvahu. Ma 15 rokov a iba 400€ rozpocet, bohvie za kolko si nasetri aspon 150€ na graficku kartu, moze to byt rok-dva alebo aj viac a potom mu bude 150€ na grafiku aj malo, predsa vieme ako technika ide dopredu. A dalsia premenna, na integrovanej si moc novych titulov nezahra, ani par rocne na stabilnom FPS, preto ak nema iste ze v blizkej dobe by si dokupil grafiku, tak by som skor volil rozumny nakup cez bazar. Za 400€ sa da zohnat rocna zostava so zarukou dostatocna na hranie uz hned. Upgrade moze vykonat o ked zase nasetri