normalny chalan....to zboznujem od bab ...ako vyzera "normlany" chalan? ...tak to som aj ja pijem,otocim sa za kazdou suknou,ziadne "romanticke" vecery a oslavy vyroci...som "normalny" ako kazdy iny! @didussiq chces ma?
@frxxx no nechcem ta lebo mam svojho..ale rozhodne si normalny..nechodis ovesany retazmi, nejsi daky nafukany debil, nejsi slusny mily tutko, nejsi hlupy nagelovany typek...
@wardog normalny chalan je proste normalny ..nezije dakym stylom (hip-hop, rock) ako bolo v moznostiach..nazvime to prirodzeny..normalny = neni nafukany typek, neni teply, neni metrosexual
Wem ze to znie cudne ale mne sa pacil Ozone lebo fakt mali dobru hudbu a viem niektore ich veci aj napodobnit ale skoda ze sa to rozpadlo ja na ich mieste by som pokracoval, sak skupina Elan uz ako dlho je.
@didussiq ...zadana...no skoda pre mna... ...normalny?ako vies ze nemam retaze? ...a som rock!...I livin on rockenroll!!!!...ale to neznamena ze si dam na seba trapne kostrickove a nietovane picovana len aby vsetci videly aky som,pritom taky niesom...
ach ale krasne rozpravam ,mal by som si dat uz pivo
ten drsny rocker v moznostiach neudava taku drsnost, aku vyhladavam ja... lebo pod drsnym rockerom si moze clovek predstavit aj spevaka Aerosmith a ten patri u mna do kategorie: CUKRIK :-!
@krutafunebracka akoze tebe je co ? kazdy ma wyjadrit swoj nazor a ty my nebudes urazat ty narusena p!ca ... staraj sa o seba a moje nazory nehaj tak !
@vicky105 sice mozes amt vkus, aky len chces a vyberat si trapkov, po akych ti **** piští, ale ked tu nejake stena, co este ani nevidelo dlhovlaseho chalana a pozna ho len z rozpravania starych mam, zacne nadavat na dlhovlasych, tak mi to pekne dviha žlč! ty si uz velakrat videla Stroskotanca, vsak moje male? nemala by si tolko pozerat televizor a nemala by si sa nechat ovplyvnovat nejakymi stupidnymi kamaratkami, ktore sa doma fotia pricucnute na plagatoch backstreet boys a orlanda blooma.
ja teraz absolutne nechapem, preco vas vsetkych hromadne tak velmi hneva nenavist nejakej mladej 13rocnej slecny k dlhym vlasom. ja som napriklad uprimne rad, ze si ma osoby podobne menovanej nevsimaju, pri pohlade na mna prechadzaju na druhu stranu ulice a tak podobne
@hajzelbaba hmm widim ze dalsia intelektualka .. radsej sa newyjadrujem lebo by ta to welmi bolelo .. takze sa drz komentarow uz na moju adresu dakujem za porozumenie
@hnisavica to je chybajuci clanok +5 rokov... bud dostane rozum, alebo to bude len dalsia kurtizana... ale musia sa aj taki mnozit... z coho by sme mali potom srandu?
@hnisavica jeziiis .. wiete co rieste si wlastne problemy a mne dajte pokoj nemam potrebu sa tu s wami hadat ... a ten chybajuci clanok je asi w tom ze ja som myslela presneho cloweka .. nie wseobecne .. poznam jedneho kktka co sa hra na welkeho metalistu ma wlasy po zadok,smrdi a neumywa sa .. ja som nemyslela wseobecne wsetkych ale tuto jednu stratenu existenciu .. takze s a domna laskawo nenawazajte .. dakujem
tak ako toto uz je fakt dost taketo trapne temy zakladat a este trapnejsie moznosti no konec a takychto tu je snad milion! admini si robia povinnosti na 100%
Takému brčkavému s drošičku dlhšími vlasmi,milím xichtom,zmyslom pre humor,so štipkou geltlemana,a takého,čo o seba síce dbá,no nie je to žiaden metro ani narcis Ono ja by som sem dala aj fotku..ale...
@laciskoo dal si sem fotku, ktorú mám nad posteľou doma v PB a každé ráno, čo sa zobudím vo svojej posteli, na ňu čumím aspoň 5 minút... molkooooooooooooo.
hehehehehe noo vidim ze hadka ako svina no hehehe noo zase nemusite brat niekoho nazor doslovne..niekomu sa to nepaci niekomu hej ja osobne som za rockerov a metlakov..ked ich vidim mam dojem ze sa asi nepozbieram z tej zeme. hehehe a keby bol nejaky metlak neupraveny ani na neho nekuknem a aj keby bol neupraveny neznamena ze neni dobry. Mozno prave trpi depresiami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
mám samostatnú kategóriu
ON
nepatrí nikam škatuľkovite
a ešte jednu mám takú samostatnú:
ujo sediacu vpredu.
@wardog normalny chalan je proste normalny ..nezije dakym stylom (hip-hop, rock) ako bolo v moznostiach..nazvime to prirodzeny..normalny = neni nafukany typek, neni teply, neni metrosexual
ach ale krasne rozpravam ,mal by som si dat uz pivo
alebo..
Ale inak nachádzam zaujímavé súvislosti v slovách špinavý - dlhovlasý... to bude asi nejaký chýbajúci článok.
ale keď už, tak super je drsne sa tváriaci metláč s romantickou dušou