tato anketa tu nedavno bola taze mili autor predtim jak zalozis anketu tak si pozri citu taka uz nebola lebo malo koho bavi hlasovat niekolko krat v rovnakej ankete!!!
Peckova anketa, vazne.. uz to "reality show" je take odpudzujuce slovne spojenie, ze sa cudujem, naco som sem vlastne klikal Este stastie, ze nepozeram telku, bolo by zo mna tela
A nezabudnite posielat sms-ky, nech vyhra prave vas favorit! A k tomu mozte urcite vyhrat nejaku super cenu, ked vas vyzrebuju Ci sa mylim?
@unteachable veru mylis,ziadne smsky sa tam neposielaju
Podla mna mal fenomen nazyvany "reality show" takeho druhu na slovensku dost dlhu pauzu,takze svojich divakov si najde...a osobne sa mi pozdava stevo lebo dokaze manipulovat ostatnych vo svojch prospech
priatelka ma "donutila" pozerat to a sice nemam rad tieto nizkorozpoctove sracky, celkom ma to chytilo, ale pozeravam to len tak zbezne.. dufam, ze to vyhra ten "teplos" v siltovke, paci sa mi jeho strategia..
@nationalgeographic nikto ti neprikazal hlasovat v tejto ankete takze ked si pozeras ankety a zahlasujes potom nepis( s pravopisnymi chybami) do komentov ze koho to mam bavit rozhodol si sa dobrovolne ze zahlasujes alebo sa mylim???
@neviemcomamdat nevem co cakas ze dosiahnes tim zemi tu pises somariny proste nemam rad ked niekto kopiruje moje ankety lebo chce byt zaujimavy ako ty ale to take dety v tvojom veku ako ty bezne robia taze u teba jeto normalne a len tak mimochodom vytaz farmy je - Monika Hrajnohová keby si chcela vediet
Neviem preco si zacinam mysliet, ze ta lenka ani nie je tehotna. Sa tam natriasa akoby nic. A pritom vravela,ze nemohla dlho otehotniet... Uz je mi to nejke podozrive
@michallubusky playm8 je uplne skareda podla mna, ale ta monca... brutalne pekna, este aj bez mejkapu. aj sa tam sprava pomerne rozumne, nemam pocit, ze by trepala, ani ze by zo seba robila kurvu. dpc a zajtra mozno vypadne, nieeee
Nepozerávam to, mňa len dostalo, že ako sa tam všetci sťažujú, že nemajú jedlo, hlavne, že sa tam trepala tá tehotná, čo musí jesť za dvoch a manželovi nechala na krku 6 detí.
mišo je tam jediný normálny..dúfam,že to vyhrá on...števo mi maximálne leze na nervy,sa čudujem že ostatní nevidia aký je..ešte kľudne povie ako využíva kuba atď,sviňa človek
Trochu sa aj hanbím zato, že to sledujem. Ale v poslednom čase ma začalo baviť sledovať reality show. Farmár hľadá ženu bol otras, ale toto ma celkom baví.
Ja držím palce jednoznačne Michalovi. Jednak za to, že mi tam príde ako jediný normálny a jednak za to, že je proste fešák.
Ten Jakub je ale stupid...Jeho IQ je žial IQ húpacieho koníka je to proste retard ale zato nemôže už sa tak narodil...Mohol by to vyhrať Michal je to inteligentný a rozvážny chalan ktorý má svoje zásady a jakub mu nesiaha ani po členky No dnes sa Jakub vyfarbil aký je mentol ja na Michalovom mieste tak by som ho nakopala do gulí že by sa týžden nevychcal DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
urselfquick!
A nezabudnite posielat sms-ky, nech vyhra prave vas favorit! A k tomu mozte urcite vyhrat nejaku super cenu, ked vas vyzrebuju Ci sa mylim?
Podla mna mal fenomen nazyvany "reality show" takeho druhu na slovensku dost dlhu pauzu,takze svojich divakov si najde...a osobne sa mi pozdava stevo lebo dokaze manipulovat ostatnych vo svojch prospech
A akože niektorí sú moc. Proste Štefan nechápem že o čom. On to vyhrá ako sám o sebe tvrdí. No som zvedavá.
A Mišo nech to vyhrá bo je jak ja pofrfle si a je osobitá jednotka ale celkovo väčšina znich má v hlave nasraté ak aj to nie....
Ja držím palce jednoznačne Michalovi. Jednak za to, že mi tam príde ako jediný normálny a jednak za to, že je proste fešák.