nie je to môj obľúbený prvok v CSS, ale ak nevyhraje chodúr, tak to bude justičný omyl a prekvapenie storočia
ináč, leona bola môj kôň, škoda len, že sa táto komerčná ******* zmenila na pľac pre nástky, ako sa naučiť posielať hromadné správy "krásnym" nespevákom
Komerčné kokotiny (sorry ale musel som to použiť) s charakterom, berieme ťa iba keď dobre vyzeráš nepozerám. Vôbec nešlo o spev, jedna prišla bola pekná dostala postupuješ - čau ...
omg... dementizmus, debilita, infantilnosť... radšej pošlite sústo "svojho" drahocenného kreditu na financovanie veci, ktorá prinesie akurát kopec intríg, vykonštruovaných "vzťahov" a hlavne nekvalitnej, nasilu vyprodukovanej hudbe ktorá sa po začiatočnom boome ajtak bude predávať na pumpách za 2 eurá než napr. pre deti v Afrike ktoré nemajú čo do úst :/
Ale len jednu som poslal nezabite ma A nahodou superstar je sice komercna sracka ale je fajn, ze aspon par ludi dostane sancu si vybojovat osud aj takymto sposobom. Pokial ide o talenty komercia mi velmi neprekaza.....
Skor ma stvu trapne sedliacke blbosti ala Susedia,,Kutil Sro a podobne serialove blbosti umelo vykonstruovane len preto, aby si ""borci"" od telky mohli co najviac nacapat vacky.....KEBY sa to aspon dalo pozerat nepoviem nic ....
síce nadávam keď vypadne niekto koho mám rada, alebo ostane ten koho zrovna nemusím..ale až tak mi to srdce netrhá aby som kvôli tomu míňala prachy, šak je kríza kto chce sa presadí aj bez toho aby vyhral SuperStár
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nie je to môj obľúbený prvok v CSS, ale ak nevyhraje chodúr, tak to bude justičný omyl a prekvapenie storočia
ináč, leona bola môj kôň, škoda len, že sa táto komerčná ******* zmenila na pľac pre nástky, ako sa naučiť posielať hromadné správy "krásnym" nespevákom