A preberáme hocičo...neviem povedať presne čo najčastejšie , asi ked sa bavime o hlupostiach...ale tak : o nas, o nom, o mne, o rodičoch, o knihách, o hudbe, o filmoch, bla bla bla....
teraz vela preberame to ako zvladneme nemecku dogu a co ak nie nemecku dogu a celkovo sa vela bavime o psoch, potom take mile veci, ze sa povzbudzujeme navzajom, ze zvladneme zhotovit konferencny stolik/police na vino a ine jednoduchsie kusy nabytku, lebo je super robit nieco spolu aj ked to potom nevyzera vzdy az tak dobre , literatura + filmy ake pridat na zoznam a domacnost celkovo + skola/praca a rodina/kamarati. 2 roky.
...a bavíme sa o čomkoľvek. Koho čo napadne. Nemáme vyhradenú nijakú špeciálnu tému. Ale najčastejšie sa aj tak bavíme o tom, kedy buď prídem ja naspäť do Anglicka alebo on príde navštíviť na Slovensko.
pozname sa 5rokov chodime spolu rok a za tu dobu 5rokov sa bavime denno denne niekedy aj od 5pm-4am D a furt je očom a ked sme von od rana do večera stale bud sa šalime alebo sa bavime o važnych veciach niekedy o blbostiach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A preberáme hocičo...neviem povedať presne čo najčastejšie , asi ked sa bavime o hlupostiach...ale tak : o nas, o nom, o mne, o rodičoch, o knihách, o hudbe, o filmoch, bla bla bla....
Nemáme problem rozprávať sa o hocičom...
3 roky
Ja som s tým mojím už vyše troch rokov.
...a bavíme sa o čomkoľvek. Koho čo napadne. Nemáme vyhradenú nijakú špeciálnu tému. Ale najčastejšie sa aj tak bavíme o tom, kedy buď prídem ja naspäť do Anglicka alebo on príde navštíviť na Slovensko.
Niečo vyše dva a pol roka.