@purenarcissism neprispôsobivé sú ( "vraj tiež božie" ) stvorenia,
kt. väčšinou nikdy nikde nepracovali, pretože nechcú, alebo ich nik nezamestná, pretože nemajú ani základné vzdelanie a štát ich živí z našich daní, poväčšine nemajú židne sociálne návyky a svojím správaním permanentne znepríjemňujú život svojim spoluobčanom
@kidney to môžu len dospelí podpisovať? som myslela, že všetci ... a teda dúfam, že sa to dá podpísať aj inde než v mieste trvalého pobytu, pretože nie všetky mestá a obce to majú
"trestnoprávne postihy rodičov za trestné činy ich detí."
nesúhlaím s tým lebo to bude platiť aj na bielych a tým pádom ak sa raz decko nepodarí tak by malo brať svoje činy na zodpovednosť samo a nie rodičia, ktorí sa napr snažili aby z neho nevyrástol nepodarok...
@klaudiqaaa prečo si myslíš, že neprispôsobivý občan je len cigáň? veď to môže byť aj nespratné decko "bielych"rodičov alkoholikov, feťák, ale aj bezdomovec, kt. sa ti usadí na tvojom pozemku a bude ti tam srať a robiť bordel
@corvuscorax vôbec si nepochopila.... takže ešte raz- môže sa naskytnúť situácia, že máš dieťa a z nejakého dôvodu je to dieťa problémové- možno ho pokazila partia a ľudia s ktorým sa stretáva, možno príde do puberty a bude nasraté na celý svet robiť hlúposti, možno si bude uvedomovať, že za svoje skutky nebude niesť žiadnu zodpovednosť a tak ty budeš musieť ísť sedieť za niečo čo on spraví. preto nie som za to, aby rodičia niesli zodpovednosť za to, keď bude ich dieťa robiť problémy, ale mali by trestať dieťa.
takže, práve som sa trepala v daždi do obce kde sa to koná a dozvedela som sa, že podpísať môže každý kto má občiansky a netreba mať ani prechodné bydlisko tam kde to idete podpísať.
ALE vraj to robí len Handlová, Plavecký Štvrtok, Partizánske a neviem kto ešte, lebo to som už nepočula....takže kto chce si to zistí a pôjde podpísať
@klaudiqaaa ak nezvládam výchovu dieťaťa (dieťa je z nejakého dôvodu nezvládnuteľné) tak to mám ako rodič-prípadne jeho zákonný zástupca, riešiť.. Detské diagnostické centrum, Nápravno výchovné centrum, psychológ... a XY iných možností
@trash zapojilo sa niekoľko miest no neviem aké, ale východ určite, ak chceš skús pogoogliť a určite nájdeš obec, alebo mesto, kde sa to dá podpísať...ja som za podpisom cestovala v daždi , takže kto chce psa byť,palicu si nájde. -hovorí jedna ľudová múdrosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a nie, myslim ze ziadna peticia sa nekona
A ak by to nebola agitka rasistických politických živlov (neviem, či je, prvý raz o tom počujem), tak by som to asi podpísal.
kt. väčšinou nikdy nikde nepracovali, pretože nechcú, alebo ich nik nezamestná, pretože nemajú ani základné vzdelanie a štát ich živí z našich daní, poväčšine nemajú židne sociálne návyky a svojím správaním permanentne znepríjemňujú život svojim spoluobčanom
"trestnoprávne postihy rodičov za trestné činy ich detí."
nesúhlaím s tým lebo to bude platiť aj na bielych a tým pádom ak sa raz decko nepodarí tak by malo brať svoje činy na zodpovednosť samo a nie rodičia, ktorí sa napr snažili aby z neho nevyrástol nepodarok...
no ale keby bola akoze taka celoslovenska tak by som podpisal
ALE vraj to robí len Handlová, Plavecký Štvrtok, Partizánske a neviem kto ešte, lebo to som už nepočula....takže kto chce si to zistí a pôjde podpísať
Tlačivá k petícii si môžete stiahnúť z internetu,
VYPĹŇAJTE !
PODPISUJTE !
POCHODUJTE !