ahojte. mam kočku, priblizne 2 mesiace. sme strasne odlisny, aj v povahe, aj v nazoroch no proste sa nevieme na seba naladit. mali sme obaja prilezitosti to ukoncit s tym druhym, no nespravili sme to, aj napriek tymto nedostatkom. chcem vedet ci ste mali
ked sa "neviete na seba naladit", tak si neviem predstavit, ze ake cinnosti (okrem sexu) mozete asi spolu robit
to je ako fajn, ze ste to neukoncili, ale podla mna by si partneri mali rozumiet (to, ze sa protiklady pritahuju je sice pravda, ale pokial nemaju elementarnu podstatu rovnaku, su v praxi nepouzitelni.. "pritahuju" neudrzi vztah do smrti)
..takže by som si urovnala v hlave o aký vzťah ide. ..či ju môžeš považovať za priateľku alebo iba za kamarátku s výhodami alebo za čokolvek - je jedno ako to nazveš.
A nemyslím, že musíte ísť od seba úplne preč.. len by ste mali nazvať ten vzťah pravým menom a podľa toho sa zariadili
Máš už 24 rokov a teda mal by si si položiť otázku či si s ňou vieš predstaviť život, pokiaľ ju neberieš len ako zábavku napr. sex, alebo ako pubertiak s názorom "hlavne, že mám vzťah" . . .
ak mas pravdivy vek, tak nechapem. v nasom veku si uz myslim ze vztah nie je o chodeni za rucky, ani o tom ze mam vztah lebo neviem byt sam, takze vlastne nechapem ako ste sa vlastne "dostali do vztahu" ked nie ste naladeni na rovnakej vlne.
myslim ze ja osobne by som volila rozchod, po istych osobnych skusenostiach uz nemienim mrhat svoj zivot v neperspektivnych vztahoch ktore neprinasaju stastie.
O________o nechápem, "sme strasne odlisny, aj v povahe, aj v názoroch no proste sa nevieme na seba naladit", napadá mi len jedna otázka, prečo ste vlastne ešte spolu ?
Máš 24, buď by si to mal mať v hlave už urovnané, prečo s ňou chceš nadaľej ostať, alebo to ukonči...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
to je ako fajn, ze ste to neukoncili, ale podla mna by si partneri mali rozumiet (to, ze sa protiklady pritahuju je sice pravda, ale pokial nemaju elementarnu podstatu rovnaku, su v praxi nepouzitelni.. "pritahuju" neudrzi vztah do smrti)
..takže by som si urovnala v hlave o aký vzťah ide. ..či ju môžeš považovať za priateľku alebo iba za kamarátku s výhodami alebo za čokolvek - je jedno ako to nazveš.
A nemyslím, že musíte ísť od seba úplne preč.. len by ste mali nazvať ten vzťah pravým menom a podľa toho sa zariadili
myslim ze ja osobne by som volila rozchod, po istych osobnych skusenostiach uz nemienim mrhat svoj zivot v neperspektivnych vztahoch ktore neprinasaju stastie.
a načo ste spolu, panebože? ešte povedz, že sa neznášate, leziete si na nervy, a ja si rozmlátim hlavu o stenu, fakt.
kriste
Máš 24, buď by si to mal mať v hlave už urovnané, prečo s ňou chceš nadaľej ostať, alebo to ukonči...