@hajzelbaba raz si tam zmysleli ísť spolužiačky z gympla, keď sme boli vonku... nakonie ma ukecali, aby som si tam s nimi išla aspoň sadnúť. Po desiatich minútach (ešte som strážila veci tým, čo išli na vecko) som vstala a išla domov (blee)
Ja diskoteky neznasam.Stacilo dva krat a zakazdym bitka. Nepotrebujem tam ist a pozerat sa na nejakych kokotkov co si tam pridu len udriet. Takych by som zabijal rovno na mieste. Mam problem s autoritami, takze v ramci toho,aby sa nic nestalo nechodim a moc to tam huci ja mam citlivy sluch Koncert je v pohode.
@V3nty tak to video co si sem dal je brutal lol, skoda, ze neni dlhsie a nevidime co sa dialo potom, lebo toto je cisty kokotizmus daj mi link na to do ts, kde na take chodis v tom si tu majster a nejak si sa zmenil ako kukam na foto Ale je k teme,lebo aj tak mozes dopadnut na disku dnes...
jednoznačne konceeert !!! hlavne ked tam je nejaký príťažlivý psycho spevák ktorý vám stále máva lebo na SR niesu moc známi .... ach zlatý Mindless Self Indulgence 33
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
205 komentov
a maal tam hrat ziva hudba a dosli az o pol noci zahrali tri pesnicky a sli prec no mozem kaslat
radsej idem na koncert a ked chcem si zatancujem nikto mi v tom nebrani
owned lol
ale včera ma cukalo ísť na diskotéku, lebo martin bol extra roztancovaný a ja sa rada pozerám, ako vykrikuje dlouháááá noc!
(Rozpor - Diskotéka)