Chcem sa len opýtať, či je tu niekto, kto sa chystá na koncert Inekafe, alebo Good Charlotte ? Prípadne na koncert Bez ladu a skladu? A ak nie, na aké iné koncerty idete?
Na Bez ladu a skladu by som išla...Ale ten víkend mám fakt natrieskaný... A chystám sa teraz v piatok na mladý bratislavský punk-rock do nehorázne vzdialeného klubu a ešte chcem stihnúť Fixu a Anonym kids v Trnave 15.oktobra. A potom možne ešte 21. oktobra v MMCčku aj s HT a Slížmi... A určite ešte zopár vecí, vedˇ ide koncertové obdobie.
kde hra GC? ja som ich prestal pocuvat ked vydali ten album, kde boli songy ako The river atd... To malo tak daleko od pop punku, ze som jednoducho nebol psychicky prisposobeny na taku hudbu.. Btw idem na kafe 29 januara...
ja pôjdem radšej v piatok na Začiatok konca a v sobotu do na Fialky.
také kapely ako iné kafe a good charlotte ma už nebavia, ale musím sa priznať, že keď good charlotte vydali the anthem, počúvala som to, vedela som to naspamäť a mám ešte niekde ten odznak, čo som si kúpila v nemecku, zahrabaný. tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a idem v piatok na The Fialky
také kapely ako iné kafe a good charlotte ma už nebavia, ale musím sa priznať, že keď good charlotte vydali the anthem, počúvala som to, vedela som to naspamäť a mám ešte niekde ten odznak, čo som si kúpila v nemecku, zahrabaný. tak