Cisto hypoteticky... dozviete sa o koncerte Vasho oblubeneho interpreta, ktory sa bude konat pomerne daleko a je to jeden z mala koncertov, ktore odohra na europskom kontinente. Vy uvazujete nad tym, ze sa zucastnite, no nikto z vasich priatelov/znamych
to isté som mala prednedávnom.. koncert Rise Against .. Praha, Viedeň, alebo Budapešť.. viem, nie tak ďaleko, ale predsa.. kamoši by nešli, a sama by som nešla ani ja, aj keď je to jedna z mojích najobľúbenejších kapiel.
sám určite nie..minimálne dvaja musíme byť..a s kamošom už máme za sebou Alexisonfire a Underoath za sebou..a črtá sa nám toto leto Blink 182 v Nemecku
čisto hypoteticky sa mi niečo také aj reálne stalo. začiatkom minulého roka Guano Apes ohlásili reunion a jedno z vystúpení malo byť na Malej Skale v ČR. bez váhania som kupoval lístok s tým, že ostatok sa zariadi potom... a aj keby nie, tak tam proste MUSÍM byť.
skončilo to tak, že som zlanáril dvoch kamošov, ktorí šli so mnou... a na mieste sme sa stretli s ďalším... takže, dopadlo to tak, ako som očakával (nad očakávania nemohlo, keďže boli sakra vysoké
Sám určite nie.. ja som taký typ že ani len do obchodu pre rožky nejdem sám a vždy niekoho zoberiem Ale som zvedavý ako dopadne Blink tento rok.. na nich si brúsim zuby ale zas finančne to bude dosť ťažké takže automaticky aj ľudia nepojdu tak ľahko..
no to asi nie, skor by som niekoho presviecala nech ide so mnou alebo na nete hladala ludi co by so mnou sli, uz som to tak raz spravila, ale bolo to len do viedne a sli aj kamosky ,ale najprv chceli ist do prahy na tu skupinu ale nasla som aj na nete ludi co sli , no tak teda
a takto by som to tiez riesila keby nikto nejde na nete najdem niekoho a keby uz fakt ne a fakt by som mala penazi dost by som aj niekomu inemu asi zaplatila ten koncert nech nejdem sama ,ale to uz by som musela byt riadne zufala z toho
Už len preto, že "jeden z mála, čo sa odohrá na európskom kontinente" je pre mňa vylúčené, pretože počúvam prevažne európskych interprétov a na tých neeurópskych by som nešla pokiaĺ... by som nevyhrala lístky, nebolo by tam aj čosi iné a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale ak máš tú kapelu rád, tak sa na nej vybesníš aj sám a užiješ si to sám.
skončilo to tak, že som zlanáril dvoch kamošov, ktorí šli so mnou... a na mieste sme sa stretli s ďalším... takže, dopadlo to tak, ako som očakával (nad očakávania nemohlo, keďže boli sakra vysoké
a takto by som to tiez riesila keby nikto nejde na nete najdem niekoho a keby uz fakt ne a fakt by som mala penazi dost by som aj niekomu inemu asi zaplatila ten koncert nech nejdem sama ,ale to uz by som musela byt riadne zufala z toho
Už len preto, že "jeden z mála, čo sa odohrá na európskom kontinente" je pre mňa vylúčené, pretože počúvam prevažne európskych interprétov a na tých neeurópskych by som nešla pokiaĺ... by som nevyhrala lístky, nebolo by tam aj čosi iné a podobne