Čo uprednostňujete? - veľké halové koncerty, klubové koncerty, alebo festivaly? A prečo je to tak? Viem, že to nie je nejaká životne dôležitá téma, len ma zaujíma, čo obľubujú ostatní... Pre mňa osobne má každé zo spomenutých svoje čaro... Pri obrovských
halove koncerty nemam rad, uprednostnujem klubove akcie a festivaly.
pri festivaloch to je casto aj o niecom inom ako o hudbe, stanovanie a celodenny veget ma nieco do seba
vyhoda klubovych akcii je zas lepsi kontakt kapely s publikom, v klube sa zvyknem viac vyblaznit
joooj koncerty...tie ma drzia pri zivote mimo prazdnin....akoze jedine miesto kde sa moze clovek tak vybujacit .... vykricat hlasivky a vytancovat sa tak ze na druhy den nevladze stat z postele...ale na festivaly to aj tak nemaaa ooooj zboznujem tu atmosku...a tie neuveritelne zazitky akoze duchonka forever aj ked som bola cela od blata a obcas nadomnou preletelo pivooo ja chceeeeem letoooooooo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
pri festivaloch to je casto aj o niecom inom ako o hudbe, stanovanie a celodenny veget ma nieco do seba
vyhoda klubovych akcii je zas lepsi kontakt kapely s publikom, v klube sa zvyknem viac vyblaznit