kua ja bi som aj siel na nejaky koncert ... keby bol nejaky ... punkovy alebo metalovy .... aletu v posratom slovensku nic ... ziadny riadny koncert neni .. keby tu prisla aj skupina ako System of a down tak zaplatim aj 10litrov aletu nic neni a to ma sere
no zajtra trebaaars je v Ziline koncert punkovy ..Smash pub zaciatok o 17:30 pridite sa kuknut , vstupne je len ubohych 45,-..riadne pogo hodiime a budeee DDDDD..a kapely tam budu Street spirit, Spatna vazba, Este neviem, ..a ete jedna nespomeniem si ..ja bych tam sla, len idem na chatu tak mi to "padlo" disappointed:(..ma skoro porazilo,..ale vo vseobecnosti zboznujem koncerty ..moj naj relax..proste zaskakat si, zapogovat, vyblaznit sa s kamosmi ..joooj..lahodaaa
Mam rada koncerty, bola som už spusta velakrat aj na takych na ktore nikdy nezabudnem ale vposlednej dobe to upadlo ale atmošku na koncertoch milujem a hlavne ten pocit že maš okolo seba ludí ktory maju radi presne to čo ty!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
bud si ista, ze Pohoda to isti
ale no co uz je neskoro