zalezi od toho, co chces robit. ak chces byt pravnikom, fyzikom, biologom, ucitelom, proste niecim, na co potrebujes vysku, okrem mediciny a ekonomiky, chod na gymnazium. kludne.
ak chces medicinu - chod na zdravotnu. ak chces ekonomiu, chod na obchodnu. ak chces nieco ine, napr. stavbarcina, rezbarcina, kucharcina a pod. najdi si prisluchajucu sos.
ak chces umenie, najdi si strednu umelecku skolu. dnes ich je po celom slovensku viac ako dost...
zalezi to hlavne od teba... ale pokial nemusis, nechod pre boha ziveho na gymnazium! zblaznis sa tam. gymnazium ma vyznam len osemrocne...
no podla toho co chceš ak vies co chces robit tak chod na daku školu ktora ma na to zameranie...ak nie a mas na to tak bilingvalny gympel ale s tym ze ked ho vystudujes tak mas všeobecny prehlad vedomosti ale ziaden papier ze možeš robit takze musis na vysku takze asi thaak no ale tak rozhodnut sa musis ty a hlavne si do toho nenechaj kecat ...vela stastia vo vybere
ak chces ist aj na vysku isiel by som na tvojom mieste na gympel a ak sa neucisc moc dobre alebo chces nejaky konkretny odbor robit chod na normalnu strednu...a ak sa dobre ucis a vies dobre aj jazyky chod na bilingvalny
a osobne som nad gymkom ani nerozmyslala,lebo je to podla mna je to zbytone 4 roky vyhodene..lebo nemas kam ist a ked nemas geny na vysku tak si skoncil ako smetiar..lebo ked si uz na nejakej tej stredenj tak uz aspon mas smer..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ak chces medicinu - chod na zdravotnu. ak chces ekonomiu, chod na obchodnu. ak chces nieco ine, napr. stavbarcina, rezbarcina, kucharcina a pod. najdi si prisluchajucu sos.
ak chces umenie, najdi si strednu umelecku skolu. dnes ich je po celom slovensku viac ako dost...
zalezi to hlavne od teba... ale pokial nemusis, nechod pre boha ziveho na gymnazium! zblaznis sa tam. gymnazium ma vyznam len osemrocne...
súhlasím s @2
takže v podstate súhlasím so @shoshana-ou
Ak vieš čo robiť, tak chod na školu s tým zameraním!