Ahoj ahoj Viem, že takých tém je tu požehnane, dokonca jedna bola aj pred pár dňami založená... ale! Som v osmičke, v septembri nastupujem na bilingvál a moja terajšia trieda sa spája. Tým pádom sme posledný rok spolu a chceme si to užiť. Naša triedna
ste z MT? no ja neviem, my sme boli minulý rok vo Valči, aj keď je to blízko... bolo dobre - trampolíny, tenis, paintball, pekná príroda, dobré ubytko a večer sme sa tiež zabavili...
@obsadiliminick no obrovský lenže naša triedna už má byť na dôchodku, iný učitelia by s nami nešli a tí rodičia čo by sa podujali, by mohli byť možno dva dni s nami A my dobrotu nesekáme Takže..
@cmuka12311 naša triedna už tiež bola taká stará motyka..čo ešte mojho otca učila (fakt), ale to zase bola taká nátura, proste veľmi rada ona kričala, ale inak zlá nebola...Sňou sme boli 2x na štvrodňonovom výlete, a raz na dvojdňovom tuším....
To volako uprosíkate hádam....A ak nie, aj dva dni môže byť pekné a predovšetkým lacnejšie
tak my sme boli na konci osmičky v Tatrách.. na 3 dni.. vlakom sme z KE takže cesta nám trvala asi hodinu a pol a vo vlaku bola sranda tie túry boli dosť namáhavé, ale po večeroch na izbách bola sranda a viackrát sa boli ostatní sťažovať že sme hluční
Ja som minulá rok organizovala s kamoškou pre triedu výlet do Patiniec, 4 dni so všetkými vstupmi, jedlom, dopravou, poistením, stále nás to okolo 70€ osoba, ale bolo to super.. ale inak ani taká Margita Ilona neni zlá, len keby nás tam pustili..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale na školský výlet by som tam nechcel ísť...
Inak Tatry sa dajú zohnať tiež za rozumnú cenu - s polpenziou a nacľahom na 5 dní som videl za 45 €.. .. Čo je veľmi slušné
(to celé som nečítala, takže ak je to od veci, sorrry
@lesush no to by bolo asi... smutné My sa chceme baviť a do osvienčinu ma mamka dotrepe aj tak
@frenkie477 super nápad
@chingula ani to by nebolo od veci
@obsadiliminick no to je fajn... ale na tak dlho že by s nami šli neviem
@ouch tam sa polka triedy dostane beztak
To volako uprosíkate hádam....A ak nie, aj dva dni môže byť pekné a predovšetkým lacnejšie