nieco rucne vyrobene, nieco ,co jej pripomenie detstvo a zaroven prechod do dospelosti a ked sa na to pozrie,spomenie si na mnoho vasich spolocnych doterajsich zazitkov
casu mas dost.. ..nejaku haluz asi
to je tazko povedat, nepoznam ju, nepoznam vas vztach....ja milujem knihy....a teda dost casto ich aj rozdavam..popripade melujem obrazy....alebo nieco humorne...taka gebuzina....skus mozno nejaku spolocensk uhru(twister,..)...fakt tazko povedat..
mne kamoska dala na osmemnastku vankusik,na ktoru nechala otlacit fotku s nou a este dalsimi dvoma kamoskami,ze aby som na nich na vyske nezabudla,a mala ho so sebou na intraku...strasne to bolo zlate..
k 18stke? daco originalne, co sa spaja s vasim priatelstvom, ja som mojej dala kacicky do kupelky a bola taka nadsena ozaj... smiley: :
a balicek kondomov
ja som od bab dostala tri uzasne knihy od troch uzasnych autorov.. aj ked doteraz viem, ze len dve vedeli, co by ma naozaj celozivotne potesilo..ostatne sa apson milo usmievali.. ach, boze, milujem taku tu "idylku" vzahov...
ako bolo spomínaj už aj @5 niečo pripomínajúce stré časy...my sme napríklad dali kamoške parenicu ošúpanú mandarínku a tš-tš no tak aby to len pre ňu niečo znamenalo...pre nikoho inéh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
casu mas dost.. ..nejaku haluz asi
a balicek kondomov