ludia...aj vy tak milujete piatky??? dojdem zo skoly a konecne si uvedomim ze mam 2 dni klud od skoly a mozem spat do kedy chcem..mozem byt dlho vecer vonku a mozem byt dlho hore jaaaj...
No to mozem aj cez skolu len cez vikend mam vzdy plny program a k uceniu sa uz skoro vobec nedostanem.... ja sa skor tesim na konec tohoto nechutneho skolskeho roka ....este po pi** cely mesac ci kolko ..
A ja pondelok pridem zo skoly a poviem si zajtra volno, stredu pridem zo skoly a poviem si zajtra volno a piatok pridem zo skoly a poviem si zajtra volno... Milujem VS
uplne ze ich milujem...co ja by som robil keby neboli piatky???moja existencia by urcite nemala taky hlboky zmysel ako teraz...uadol by som do nekonecnej cierno zelenej vlny nepredstavitelneho utrpania a múk...
AAAAA..serem na to...mne je to fuk...jako kazdy druhy den...
4. Chavez - ja pridem v utorok do skoly na 2 hodiny a poviem si zajtra volno, pridem vo stvrtok na 1 hodinu a poviem si az do utorka mam volno...milujem VS aj so svojim upravenym studijnym planom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
LOL a o tyzden uz futbal byt musi Anicka!!!
AAAAA..serem na to...mne je to fuk...jako kazdy druhy den...