Konečne sprístupnili Google maps street view aj ulice Slovenska !
Teraz sa môžte "poprechádzať" po rozličných mestách či dedinách na Slovensku....Čo na to hovoríte ? Páči sa vám to ? Bude to mať nejaký prínos pre vás ?
som čakal že naše mesto pofotia trošku viac.. :/ odfotených je asi tak len 30% a to od veci cesty kde ani domy nie sú som sa tešil že tam bude náš dom a hovno!
@mox diky uz som to zistil ale aj tak je to naprd je tam iba asi tak 5 % s celej dediny pofotene takze neviem naco to vobec robia ked uz nieco robia tak to mali spravit poriadne
no nááám zvyknú zvoniť, to ak zaklopeš, nič z toho
som pôvodne chcela napísať, že raz mi možno zaklopeš na bránu a nebudem doma , ale vieeš, že som to tak nemyslela .. každopádne, keď sa budeš potulovať okolím Turne, daj dopredu vedieť
@purpledrug666 ved skus ma najst aj ty, co sa bojis a dam dam vediet, ak nebudeme prave pohadani, neboj ale ako pocas the rasmus by to fakt mohlo vyjst
@antifunebracka že ak nebudeme pohádaní, ta skús dojsť do okolia Trenčína v stredu 14.11. tam niekde s abudem nachádzať aj skor ako je koncert, bo hneď zo školy padám prvým vlakom , skusím nájsť, ak vyjde čas a šak podľa mňa tebe netreba mapu, aby si ku mne trafil, taže .. zato som sa čudovala
nie šak .. ja neviem kedy tam som .. školu končím o pol 12 , dajak o 12 mi ide vlak .. ide nejaké 4 hodiny .. ... ale ešte neni isté či nejdem najprv do Žiliny .. . a tam som skôr .. napíš mi ts ss sss bo ma ešte dakto udá ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Podľa mňa je to super, lebo napr. mi niekto dá svoju adresu, a ja si hneď môžem kuknúť, ako vyzerá ten dom, atď.
Ale zase z toho mám taký čudný pocit, že mi veľa ľudí bude len tak občumovať dom pomocou Google...
Ale je to kusa staré, ešte tam máme staré auto
@hawran jo, to je ešte v apríli fotené
ale pozrel som si kde som este nedavno byval a aj domy mojich ex (ci nahodou neboli na dvore :d )
ale mesto kde som byval je pekne nafotene
» goo.gl/oTYw7...
» goo.gl/oTYw7...
mne sa to páči, so si pokukala domy ľudí,ktorých poznám len z netu a tak našla som v našom meste odfotených ľudí, ktorých poznám super to je podľa mňa
musela som overiť či viem kudy kam
no nááám zvyknú zvoniť, to ak zaklopeš, nič z toho
som pôvodne chcela napísať, že raz mi možno zaklopeš na bránu a nebudem doma , ale vieeš, že som to tak nemyslela .. každopádne, keď sa budeš potulovať okolím Turne, daj dopredu vedieť
nie šak .. ja neviem kedy tam som .. školu končím o pol 12 , dajak o 12 mi ide vlak .. ide nejaké 4 hodiny .. ... ale ešte neni isté či nejdem najprv do Žiliny .. . a tam som skôr .. napíš mi ts ss sss bo ma ešte dakto udá ..