ahojte vsetci potrebovala by som par nazorov na to co ma trapi na tomto svete
mam priatela uz 2 roky spolu byvame prvy rok bol super ziadna hadka ziadne nadavky vsetko ako cez ruzove okuliare a teraz po 2 rokoch ked nie kazdy den tak kazdy druhy ha
Na tvojom mieste by som zbalil kufre a zmizol lebo toto budeš mať asi stále.Vyzerá to tak ako keby si vôbec nevážil čo robíš...Inak moc skorý vek na spoločnú domácnosť
Tak podla mna by si mala spravit to, ze by si mala odtial odist a ujasnit si par veci. Vravis, ze ho mas rada, ale zda sa mi z toho co pises, ze nie si si uplne ista ci chces pri nom ostat alebo nie. Tak sa zbal a chod k vasim, alebo ku kamaratom. To je podla mna najlepsie riesenie. A uvidis, ze si vyjasnis co a ako a tak byva to aj tak, ze on dolezie za tebou a bude ti rozpravat, ze sa polepsi a bude dobry a vtedy by bolo dobre sa s nim aj o tom porozpravat o vsetkom, co sa deje. A ak nepride tak ti nestoji vobec za to, a ked ta este bije a nadava ti. Ved takto sa laska nema prejavovat, ked to robi teraz, myslis si, ze za par roko to bude lepsie? Vyskusaj odist nachvilku, to je moja rada. Drzim paste, aby to dopadlo tak ako chces ty
no polda mna je orzdiel brat a ty. S tebou zije inym zivota s nim inym . predsa je to jeho krv jeho brat s ktorym bol dlhy cas. Ak nerobi nic dat s nim rozhovor. ze ak nebude pomahat. nebude aj robit a ostatne veci tak bude musiet odyst. a ak neodyde on a neposluchne ta. tak odydes ty. a bude vstahu koniec a nech sa rozhodne. lebo pri takom kokotovi by nebola ziadana zena. jednoducho sa musisi vzpriet a byt silna a presadit svoje bud on alebo ty. ja by som vybral radsej zenu co by som mal z brata nech sa stara o seba
POrozpravaj sa s nim, ked bude mat dobru naladu....povec co ti vadi na bratovi aj to, ze to medzi vami nie je tak ako predtym...nech sa zamysli...a ked s tym nic neurobi, tak kasli na neho, ked ti nadava a este ta aj udrie obcas...bude to tazke, ale potom ti bude lepsie
Hmmmm blba situacia, ale najskor si uvedom ci sa ti to oplati, ci ho naozaj lubis a ci si to nahodou len tak nedavas sama do hlavy ze ho ESTE STALE lubis a pritom to je len zvyk na neho a uz ziadna laska..... ale podla mna by si sa s nim mala porozpravat (ak si to teda uz neurobila) povedz mu co ta trapi, proste toto co si napisala sem a uvidis sama ci bude stat o vas vztah a dokaze sa zmenit a ak nie tak sa na neho vykasli, zbal mu veci a dovidenia....v tom pripade ti za to nestoji, uz vobec nie ak ta udrel!!!!
uz som to tu raz dakde pisala na dlhsie povim ti teda sa apson posnazim v skratke rozid sa snim aj ked ta to bude bolet lebo takto sa nesprava teda zamilovany muz a neurob taku chujovinu ako moja mama ze otec ju urazal obcas bil a pod lebo nakoniec to dopadlo tak ze teraz sa chodi kurvit mama schudla za mesiac dobrych 15 kil vyzera jak anorekticka a zmlatil ju ako zito a budu sa rozvadzat nenechaj so seba urobit handru ty si clovek nie pes ..
Tiez byvame spolu s priatelom... tiez sa raz za cas pohadame, vynadam mu (spravidla nadavam ja, lebo som taka "sekera" xi xi xi)... ale po chvili je vzdy vsetko o.k. Dokonca sa pride aj ospravedlnit, ze vie co vsetko pre neho robim a ceni si to
Keby ma len raz udrel to by bolo posledne co by urobil... nasiel by si kufre pred dverami a vymeneny zamok. Pretoze ked ta udrel raz-dvakrat zvykni si, ze to bude robit stale.
K tomu bratovi...je to len leniva svina.... prizivnik. Vyhod ho ked je to tvoj byt. A ak bude tvoj priatel protestovat vyhod aj jeho!!!!
no zase brata by som nevyhadzoval...on v tom vela nehra...proste typek stresuje...mja by som skor svoju zenu vyhodil jak brata....ale na tvojom mieste ked uz je to vazne tak ho posli do pice a neukaz sa mu na oci zo 2,3 tyzdne uvidis ze sa zmeni....ale iba na par dni ...neviem poradit...ked je to velmi vazne tak sa na nho vyser....ospravedlnujem sa za ten nezzmyselny text ale som troku paf
noo ja by som sa s nim porozpravala byt tebou..urcite aj s jeho bratom pretoze je rozdiel keby ste zili len vy dvaja a ked je tam aj brat..ten tam nema co hladat podla mna ved je tam ako taky prizivnik ked nic nerobi,nepomaha...brat by si mal najst nieco vlastne a potom uvidis ze ci sa nieco zmeni alebo nie..a tiez by si im nemala robit sluzku ked si to nevazia..skus im tyzden neoprat mozno sa uvedomia ze ked pomozu bude to pre nich lepsie ved nie si ich otrok..no a ked nechcu spolupracovat...dovi dopo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
to ma serie najviac
Keby ma len raz udrel to by bolo posledne co by urobil... nasiel by si kufre pred dverami a vymeneny zamok. Pretoze ked ta udrel raz-dvakrat zvykni si, ze to bude robit stale.
K tomu bratovi...je to len leniva svina.... prizivnik. Vyhod ho ked je to tvoj byt. A ak bude tvoj priatel protestovat vyhod aj jeho!!!!