Neviete niekto poradit nejake aktivity,koníčky alebo hocico iné co robit napr.teraz cez prazdniny moc ma nebaví sediet doma,inak by ste mohli vynechat: ze chod von s kamosmi, a ni som ani moc sportovo ani umelecky nadaní,ale som ochotny skusit vsetko....
no ale ja som si napr. najprv stiahol nba 2k13, 4 dni vkuse som to hral, dostal som chut hrat basketbal, potom som cely den pozeral minulorocne zapasy pistons a chystam sa teraz aj normalne aktivne zahrat si basketbal
a to mas len jeden sport a tyzden zajebany...ked tak spravis s futbalom, hokejom, golfom, tenisom, atd, o chvilu mas po prazdninach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a čítaj knihy, cez prestávky v robote namiesto papania desiatej samozrejme.
no ale ja som si napr. najprv stiahol nba 2k13, 4 dni vkuse som to hral, dostal som chut hrat basketbal, potom som cely den pozeral minulorocne zapasy pistons a chystam sa teraz aj normalne aktivne zahrat si basketbal
a to mas len jeden sport a tyzden zajebany...ked tak spravis s futbalom, hokejom, golfom, tenisom, atd, o chvilu mas po prazdninach
ja a kniha fakt nepredstavitelna kombinacia
nakupovanie....nic pre mna
tráva....neviem kde zohnať ,ale zas celkom to neni zly napad
brigada..... mensi problem s mojim vekom
a s tou nba 2k13 to asi skúsim....
Asi toľko k tomu
A tú tvoju vetu: "tráva....neviem kde zohnať ,ale zas celkom to neni zly napad" som akože nevidela...
To akože...by bola koncom Tvojej nudy?
alebo môžem ti dať nejaké tipy čo mám ja na svojom zozname cieľov tohtoročných prázdnin :
- preži super Grape
- behaj
- prečítaj viac ako 4 knihy
- daj si LOTR maratón (prípadne HP)
- nauč sa štrikovať
- oživ svoje tamagotchi
Neďakuj.