jáj deti moje, kam sa podela kreativita..ak ju máte radi, dajte jej zarámovanú spoločnú fotku, isto nejakú máte, a na rámik sa jej vtšetci podpíšte, je tam toho
my sa ešte tento týždeň dohodneme a dáme jej niečo ako celá trieda... síce už na narodky sme jej dali knihu, kvety, tortu, koláče a nejakú rastlinu, ale tak vždy sa niečo nájde dáme jej špeciálny diplom za 1. miesto v kategórii triednych učiteľov
síce jáj, vy idete z tej školy preč, že? takže to by sa zišlo niečo väčšie...kúpte jej hojdacie kreslo, my sme také bývalej triednej kúpili a dodnes sa na ňom hojdá a spomína na nás
na základke sme kúpili triednej takú malú fontánku, čo sa dáva do elektriky lebo hodinky a šperky sú otrepané....a na strednej sme dali hojdacie kreslo, celkom to malo úspech
podla toho aká je. urcite nejaky kvet alebo kyticu + bud spolocnu fotku alebo knihu alebo neviem... na našu triednu neznašam robila nam 5 rokov peklo zo školy takže dostane len kvet. viac si nezaslúži..
Ako môže radiť niekto, kto vo vašej triede nikdy nebol a nepozná vašu triednu? Predsa sa rozhodujte podľa zážitkov z hodín, jej charakteru.. niečoho typicky charakteristického, načo keď sa pozrie povie si "aha to sú oni" a milo sa usmeje.
Ja si nepamätám už čo sme dali triednej, ale riaditeľovi sme dali vyrobiť špeciálnu vínovú fľašku a etiketu, kde bola naša fotka a spešl venovanie. Fest to bolo dobré!
my jej dáme šperky swarovského (náušnice a prívesok) a zaplatenú darčekovú poukážku na pivné kúpele a k narodkám od nás dostala tortu a na nej bola naša jedlá fotka (strašne dlho nám trvalo kým sme sa pred tabuľou na samospúšť odfotili )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja si nepamätám už čo sme dali triednej, ale riaditeľovi sme dali vyrobiť špeciálnu vínovú fľašku a etiketu, kde bola naša fotka a spešl venovanie. Fest to bolo dobré!
L