aky mate nazor nato,ze21.decembra 2012 bude koniec sweta???...akoze dost ma to zaujmaaa..kolko ludi tomu veri a kollko mi vynada o com tu tociim....cakam..
ach ach ach, jaaaaaaa toto nepochopiim jak moze niekto takymto kravinam verit. Kolko krat sme mali uz konec sveta a nic, hmmm zeby preto ze ziadny konec svata neni, mozme sa akurat tak znicit navzajom ale, toto.... rozpravky pre male deti a kazdy kto tomu veri by sa mal nad sebou zamyslet... rok a datum ako kazdy iny, OMG jak ma to vytocilo toto...
jezis zas sa ozyvaju tito ,,odbornici na pravopis,, ..je to trapne jak kazdeho poucate jak ma pisat .a henta tema tu uz bola 1500x a neverim tomu ze sa to stane
omg....viete prečo bude koniec sveta? lebo tomu každý verí! si to vsugerujete a to vas zabije! alebo aby vam nebolo luto začnete zabijať vsetko vokol seba a to nakoniec setko kazdeho zabije....a dilema vyriesena.....a potom sa vlady nad zemou chyti iny primitivny druh...napr. komare?
inak naozaj krasne sa knej spravete to vi bi ste mal iist na psichiatriu a nie ona pise sa uz toho naozaj velmi vela a nikdo nemozme viedeit ze co stoho bude a mayan calendar sa este v nicom nemilil a tu mate stranku kde sa otom docitate dost dobre » www.cogwriter.com/end-mayan-calen... PS Ufam ze teraz zacne domna hubovat za moj pravopis
@vegetable tato informacia je z Mayskeho kalendara V tento den sa ma skoncit tusim 4. svet, ale kedze mame nedostatky vo vyskume Mayov, nikto nevie, ci je to posledny svet, alebo bude dalsi. Kazdopadne zatial sa vyplnilo kazde proroctvo Mayskej civilizacie a toto je posledne. Stadial to mame
Mna itak najviac bavi odkaz na uzasny Majsky kalendar, kde sa o tom vsetkom vraj vravi. Si viem celkmo predstavi, ako niaky Majovia pred tymi 5000 rokmi sedia a vymyslju, co sa tak asi stane. Sedia, tesaju to vsetko do kamena a dosiahnu cas 13.0.0.0.0 (ako oni oznacovali datumi) a uz ich to fakt prestan bavit. Povedia si ze pekne cislo, kto ma vymyslat dalej, vtedy tu uz pravedepodne itak nikto nebude. A tak to jednoducho zabalili a sli sa radsej opit alebo za babami
A teraz mi po tych 5000 rokoch z toho zrazu robime strasnu vedu, ze urcite tym chceli povedat, ze skonci svet. Podla mna tym nechceli nic povedat, uz ich to jednoducho nebavilo Mi to pripomina zistovanie na literature, co tym chcel basnik povedat. A on tym mozno nechcel povedat nic ine ako napisal. To len mi vsetko vzdy prekrutime...
@selafar hmm plny vedomosti? O Mayskej civilizacii pre 5000 rokmi ani nevieme poriadne, ten kalendar vznikol niekedy okolo roku 1000 nasho letopoctu. a vznikol na zaklade matematickych vypoctov. Nevravim, ze to musi byt pravda, ale urcite to nebolo takto...
@selafar stari mayovia a egyptania vedeli vseliake veci, kt. my pochopit nevieme. Viem ze Egyptania vedeli vyuzivat jeden fyzikalny jav s vodou a my to zatial nevieme a je podla mna naivne si mysliet ze pyramidy postavili tak ako nas to ucia
ale to nemá byť koniec, len zmena. možno sa roztopia ladovce alebo pride epidemia. alebo vybuchnu jaslovske bohunice a radioaktívny mrak odfukne nad washington
Podla mna je sanca, ze bude koniec sveta. Ako iste viete, kazda vojna zacala krizou a pokial ste si vsimli cely svet trpi krizou. Ak by bola vojna, tak koniec sveta bude, mame modernu techniku, vyhubime samych seba. A mozno na nas padne meteorit a bude konecna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
prečo? ja nechcem umrieť ako panic
KTO VLASTNE VYPUSTIL TUTO JEBNUTU INFORMACIU???? ODKIAL TO MATE?
A osobne enviem ci mam tomu verit
A teraz mi po tych 5000 rokoch z toho zrazu robime strasnu vedu, ze urcite tym chceli povedat, ze skonci svet. Podla mna tym nechceli nic povedat, uz ich to jednoducho nebavilo Mi to pripomina zistovanie na literature, co tym chcel basnik povedat. A on tym mozno nechcel povedat nic ine ako napisal. To len mi vsetko vzdy prekrutime...
Ale pre zaujemcov, tu je v cestine par dobrych info: » 2012.konec-sveta.cz/...
odveci.. preco by sa mal svet skoncit? neskonci este, to je skoro
pride mi to trochu primitivna reakcia na jednoduchu otazku...