inak príde mi to také,tri dni pred dátumom vypustia do sveta že má byť koniec sveta,aby mohlo vzniknuť čo najmenej špekulácií,samozrejme zase z ameriky,tak možno sa ameriky zas na niečo chystá a všetko bude zvalené na koniec sveta
Niektorym ludom strasne jebe... nabozenstva vymyvaju mozgy ...viera a nabozenstvo su dva rozne veci nabozenstvo je sposob ako zarobit na viere a zmanipulovat slabomyselnych jedincov...
ten dement co to vypocital o 5 mesiacov vypocita novy koniec sveta...nech stavi cely svoj majetok na to ,ze ma pravdu ved ked si je taky isty tak nemoze prehrat ale to uz by asi nespravil...
Ten koniec sveta už bude za chvílu v niektorých častiach sveta, napr. v Indii bude za trištvrte hodinu 6 pm, kedy to má údajne začať, takže keď tam začnú zemetrasenia a pohromy a neviem čo všetko tak to uvidíme v spávach, kým bude u nás 18.00
ja som si naozaj myslel, že je koniec sveta, lebo v noci sa celý svet nejak rýchlo točil aj chodníky sa hýbali zo strany na stranu...hrozné to bolo a ešte ma aj hlava z toho rozbolela ked som sa zobudil
Viete čo je na tom vtipné, že maník na to prišiel štúdiom Biblie a pritom vynechal tú najpodstatnejšiu vetu. Nepíše sa v Biblii náhodou niečo také že : dňa ani hodiny nepoznáš ??? lebo mám ten dojem.
už beriete tie sväte veci moc važne, nič nieje sväte, všetko je napisane obycajnymi ludskymi rukami a mozgom, radšej si namiesto toho prečitajte fyziku,biolu alebo chemiu a budete mudrejši A koniec sveta pride bud silou vesmiru alebo to sposobime sami, žiadne kúzla a čary
heh , tak sa smejem na tejto maskarade =D neuveritelne aky su ludia sporsty , uz bolo tolko koncov sveta a , co sa nestalo ? sme stale tu tak akoze toto je jeden veeelky FAIL jak kokot =D ked toto obdobie prejde tak zrazu za tyzden ani pamiatky na nostradamusa nebude a zasa sa najde nejaky dalsy koniec sveta =D to je taky FAIL =D heh , je mi do placu =D cital som jeden clanok kde sa dokonca pisalo ze je to potvrdene na 100 percent ze maisky kalendar bol zle rozlusteny a nostradamus , to neviem ale to je tiez jeden velky fail
kresťanské pičoviny. len najdebilnejší ľudia na svete = Amíci to mohli vymyslieť: kde má kurva nejaký dôkaz o tom čo akože "káže".
Biblia je absolútne pravdivá! Dôkaz? Bol sa vysrať v záchode a len tak na to prišiel? Samé keci. Keby neboli náboženstvá a náboženskí fanatici svet by bol omnoho lepší a viac civilizovanejší.
mám za sebou 8 rokov nábožka a viem že v Biblii je napísané že nepoznáme dňa ani hodiny.. takže ten pán je len šarlatán keďže tvrdí že vychádza z Biblie. Tak isto aj v Biblii je napísané že Boh už viac nezničí svet. (viď. Potopa) Ale príde posledný súd. A to je niečo iné. Ale ja som vždy hovoril že Američania sú jebnuté stvorenia
chcel som sem poslat jeden pekny obrazok jak je jeden typek s tričkom..a tam mal napisane datum..a ježiš vas zachrani..
take dačo..len tolko..ze ten typek si dobre zarobil..na ludskej hluposti...bo kolko tričiek si tieto ludske obete museli kupit aby ich ježiš vykupil..tak dost toho dali..a to nebudem hovorit o sektach..ako su napr. jehovisti..
viete jak museli ojebat..lahkovplyvnitelnych ludi??? prepisali na nich domy..dali im auta..peniaze..lebo im nahovorili ze ježiš ta zachrani..ae musis nam dat..vid.vyššie.. je to celkovo velke svinstvo... asi len tolko..
@wera55555 ano werka pekne pekne,prispej aj ty k zvyrazneniu tejto spravy a ozaj z toho drbne nejakemu dalsiemu arabovi a odpali polovicu sveta k naplneniu tejto povery
@wera55555 apokalypsa neznamena koniec sveta ale z greckeho alebo hebrejskeho vyznamu tusim odhalenie , to len my ludia sme si vsugerovali ze to znamena koniec sveta , www.rael.org stranka ktora hovori pravdu , a vysvetluje vsetky odpovede a otazky na ktore sa pytame odnejakziva
@moonbeam apokalypsa neznamena koniec sveta ale z greckeho alebo hebrejskeho vyznamu tusim odhalenie , to len my ludia sme si vsugerovali ze to znamena koniec sveta , www.rael.org stranka ktora hovori pravdu , a vysvetluje vsetky odpovede a otazky na ktore sa pytame odnejakziva
@semhamforas apokalypsa neznamena koniec sveta ale z greckeho alebo hebrejskeho vyznamu tusim odhalenie , to len my ludia sme si vsugerovali ze to znamena koniec sveta , www.rael.org stranka ktora hovori pravdu , a vysvetluje vsetky odpovede a otazky na ktore sa pytame odnejakziva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Este ze za par rokov tu nebude najvplyvnejsia krajina.
Takých koncov sveta tu už bolo...
Ja verím že bude v roku 2012
ten dement co to vypocital o 5 mesiacov vypocita novy koniec sveta...nech stavi cely svoj majetok na to ,ze ma pravdu ved ked si je taky isty tak nemoze prehrat ale to uz by asi nespravil...
ten americký chuj si už nemohol nič iné vymyslieť... :/
keby bol koniec sveta, tak to by musel zaniknúť aj vesmír a všetko čo je v ňom :/:/:/ idiot sprostý fanatický...
jj túto planétu zničí akurát tak ľudská hlúposť
Biblia je absolútne pravdivá! Dôkaz? Bol sa vysrať v záchode a len tak na to prišiel? Samé keci. Keby neboli náboženstvá a náboženskí fanatici svet by bol omnoho lepší a viac civilizovanejší.
asi tolko
Fajn marketing !!
prosim vas, ako moze niekto verit takym hlupostiam ... to ako si nejak blazon vylozil bibliu je jeho vec ...kazd si ju moze vylozit podla sebe ...
take dačo..len tolko..ze ten typek si dobre zarobil..na ludskej hluposti...bo kolko tričiek si tieto ludske obete museli kupit aby ich ježiš vykupil..tak dost toho dali..a to nebudem hovorit o sektach..ako su napr. jehovisti..
viete jak museli ojebat..lahkovplyvnitelnych ludi??? prepisali na nich domy..dali im auta..peniaze..lebo im nahovorili ze ježiš ta zachrani..ae musis nam dat..vid.vyššie.. je to celkovo velke svinstvo... asi len tolko..