Ako niektori z vas vedeli , vcera 21 . piatok , mal prist koniec sveta , ktory predpovedal uz po 3-krat jeden isty "prorok" Harrold Camping , prvy krat v roku 1994 , 2011 pred 5 mesiacmi ( to zevraj uz zacalo ale mi o tom nevieme) no a vcera , to malo
No.. zabudla som že včera bol koniec sveta, no nič tak nabudúce..
milujem týchto "prorokov", kt. si myslia že sa im splní to čo povedia...tiež Nostradamus, veľké haló okolo jeho splnených predpovedí, ale tiež by som aj ja mohla nakresliť slniečko a vodičku a ľudia o 100 rokov budú hovoriť že som predpovedala tsunami a slnečný blesk..
Nahodou, ja som sa vcera len modlila, nech ma uz konecne prejde vzducholod, rozpad mojej osobnostnej integrity si dovolim skromne povazovat za drobnu apokalypsu
Dobre nabaluje sa na ludskom idiotizme , ale za cenu toho, ze zo seba urobi hovado pred celym svetom (alebo minimalne pred svojou krajinou) takze moc mu tu ''sikovnost'' nezavidim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ma nejaky fond a tam mu debilove posielaju dollare
Proste sa nabaluje na ludskej hluposti, nic viac, nic menej...
nemozem vam to dopisat co presne idem zabijat zombikov a rabovat
..kvak..
milujem týchto "prorokov", kt. si myslia že sa im splní to čo povedia...tiež Nostradamus, veľké haló okolo jeho splnených predpovedí, ale tiež by som aj ja mohla nakresliť slniečko a vodičku a ľudia o 100 rokov budú hovoriť že som predpovedala tsunami a slnečný blesk..