Ako si predstavujete koniec sveta? Alebo čo si vlastne predstavíte pod pojmom "koniec sveta"? Podľa mňa to nemusí znamenať koniec akéhokoľvek života, alebo planéty, ale aj niečo iné, predsa len s každým koncom prichádza nový začiatok.
Ozaj ale bude to haluz , ja osobne sa teším , ked nás bude obiehať, lebo na oblohe by sme mali vidieť objekt asi 3 krat vačší, než ako sa nám javí zo Zeme Slnko
A keby nahodou aj prešiel cez tzv. gravitačné oko , stále máme 7 rokov od jeho prvého priblíženia , aby sme to vyriešili.
Oblohou preleti Jezis vznesene stojac na nebezkom voze zdobenom slzami zatratenych hriesnikov odprusijucich prilis neskoro, tahaneho styrmi snehobielimi konmi so zlatymi hrivami, kozou hebkejsou ako cinsky hodvab a takou lesklou ze sa od nej odrazi aj ten najjemnejsi paprsok bozieho milosrdenctva a pod vahov ich slachovitych noch dupajucich po nasich srdciach budu spod ich kopyt slahat plamene bozej nemilosrdnej spravodlivosti pomaly zachvacujucich celu zem, lyzajuc ju svojimi nenasytnymi jazykmi, az kym uz nebudu mat co lyzat a vyvrhu jej zbytky do tvare svatej vecnosti krstiac ju tak na novy zivot a pri tom vsetkom sa budu vzduchom vznasat tony mozartovej Dies Irae rinucich sa z hrdiel zastupu serafinov prizerajucich sa na ten odprostujuci chumac ludskej beznadeje.
koniec sveta bude, ked mi ta pica najebana neda tu ekonomiu zase koli jednej krivke v grafe.. to bude konice jej sveta dopici aj cela ekonomia zhori vyjebana !
@qwer28 To zase čo za kravina? Ideš sama proti sebe najprv tu spomenieš božie milosrdenstvo a potom plamene božej nemylosrdnej spravodlivosti... Tak je milosrdný alebo nie? Určite nie lebo taký fake som už čítal na mnohých stránkach....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a) asteroid, ktorý sa nepodarí zničiť
b) prírodná katastrofa ala Deň potom
c) útok mimozemskej civilizácie ala Deň nezávislosti alebo Vojna svetom
d) globálny konflikt, oproti ktorému bola druhá svetová čajíček
nebude koniec sveta
len koniec veku, stane sa niečo, ale nebude to koniec sveta
život dovtedy nezmizne..... my možno, ale aj keby, zase nás nahradí niečo dalšie
najbližšia teoretická hrozba je Apofys.... ale vysoko teoretická , lebo šanca, že nás neminie je asi ako že ja zajtra vyhrám v lote krát milion
A keby nahodou aj prešiel cez tzv. gravitačné oko , stále máme 7 rokov od jeho prvého priblíženia , aby sme to vyriešili.