co ti jebeeeeeeeee hanba na sto rokov pre chlapca toto nema s rapom nic spolocne jak ako hlavny zastupca komunity na birdzi sa distancujem od tohoto videa a bez pravnika nebudem odpovedat na dlasie otazky (to je tak ked deti nechapu)
@14 tak na tych komentoch som sa zasmiala viac ako na celom videu
"ty jeden pisulak nauc sa chodit a tie kluce od spajze namaju chybu vypadas jak dreveny terminator"
"To, ze vas su miliony nemyslis vazne, pretoze to by malo Slovensko prvu zombie-armadu v historii. Tvvoje tanecky su sice sympaticke, aj ked ja davam lepsie ked utekam so srackou na hajzel. Skutocne ti velmi velmi zavidim jednu, totiz dve veci - tvojich fanusikov. "
"Text sice nebol bohvieco ,ale zato hudba stala za picu. Velmi dobre este som nikoho nevidel povedat zasebou 15 slov ktore spolu vobec nesuvisia a navrch ani nedavaju zmysel a pritom sa ani raz netrafit do hudby. Neviem co beres starý ale na mozgove bunky to ma priam destrukcny ucinok. Prajem nech sa darý aj trosku dusevneho zdravia a pozdravujem obydvoch tvojich fanusikov HIP HOP IS DEAD "
no ale podaril sa mu to čo chcel...zviditeľnil sa. ale je to trápne. Snažil sa o paródiu, no podla mňa to nebolo smiešne, proste len trápne. Tak neviem rpečo všetci tvrdia že sa na tom zabávajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
skoda ze tam nie su tie jeho najhorsie "tracky!
pred 3 rokmi to bol velky Hit
youtube.com/watch?v=nJuqcXZzzs4
ale inac ma hlas jak Hafner
"ty jeden pisulak nauc sa chodit a tie kluce od spajze namaju chybu vypadas jak dreveny terminator"
"To, ze vas su miliony nemyslis vazne, pretoze to by malo Slovensko prvu zombie-armadu v historii. Tvvoje tanecky su sice sympaticke, aj ked ja davam lepsie ked utekam so srackou na hajzel. Skutocne ti velmi velmi zavidim jednu, totiz dve veci - tvojich fanusikov. "
"Text sice nebol bohvieco ,ale zato hudba stala za picu. Velmi dobre este som nikoho nevidel povedat zasebou 15 slov ktore spolu vobec nesuvisia a navrch ani nedavaju zmysel a pritom sa ani raz netrafit do hudby. Neviem co beres starý ale na mozgove bunky to ma priam destrukcny ucinok. Prajem nech sa darý aj trosku dusevneho zdravia a pozdravujem obydvoch tvojich fanusikov HIP HOP IS DEAD "